• نویسنده : زهره کریمی
  • به گزارش رهرو نیوزاز یاسوج، علی حسن‌زاده امشب در جمع مدیران  مدارس شبانه‌روزی شهرستان بویراحمد با بیان اینکه مدارس شبانه‌روزی نقش مهمی در شکوفایی استعداد دانش آموزان دارند گفت: دانش آموزان سرمایه‌های  مهم انسانی کشور هستند که توجه به مسائل آموزشی ،تربیتی و اخلاقی دانش آموزان مدارس شبانه روزی در ساعات غیر آموزشی ضروری است.

     

    وی با بر شمردن ویژگی‌ها و شرایط خاص مدارس شبانه‌روزی شهرستان، توجه به سلامت جسمی و روحی دانش آموزان را مهم ذکر کرد و گفت: ارتقای دانش آموزان مدارس شبانه روزی در همه ابعاد از اهدافی است که در مدیریت آموزش و پرورش دنبال می‌شود.

     

    مدیر اداره آموزش وپرورش شهرستان بویراحمد جلوگیری از ترک تحصیل، حمایت از دانش آموزان نیازمند و افزایش پوشش تحصیلی را از اهداف مدنظر مدارس  شبانه‌روزی عنوان کرد که تاکنون موفقیت‌های خوبی  در این زمینه بدست آمده است.

     

    وی افزود:  حدود ۴۰۰نفر دانش آموز در ۸ آموزشگاه شبانه روزی شهرستان بویراحمد با حمایت دولت، مشارکت مردم و خانواده‌های دانش آموزان مشغول به تحصیل هستند که اکثرا از مناطق محروم و روستایی هستند.

     

    حسن زاده توجه به بهداشت، کیفیت و تنوع در برنامه غذایی دانش آموزان را مورد تاکید قرار داد و از مدیران مدارس شبانه روزی این شهرستان خواست بر نحوه تهیه ،پخت و توزیع غذا نظارت بیشتری داشته باشند.

     

    مدیر اداره آموزش وپرورش شهرستان بویراحمد پخت غذا به صورت متمرکز در دبیرستان کمایی مقدم را اقدامی ارزشمند در صرفه جویی در زمان ،هزینه ها  و نیروی انسانی ذکر کرد وگفت: این متمرکز بودن باعث می شود تا مدیران مدارس به رسالت اصلی خویش یعنی آموزش مطلوب دانش آموزان توجه بیشتری کند تا دغدغه تامین مواد اولیه وپخت غذا را نداشته باشند.

     

    در این جلسه مدیر دبیرستان شبانه روزی کمایی مقدم ضمن ارائه گزارشی از فرآیند تهیه وپخت غذا و نحوه توزیع آن گفت: این جلسه در راستای هم اندیشی برای ارتقاء کیفیت پخت غذای مدارس شبانه روزی و هماهنگی بیشتر در زمینه توزیع به موقع تشکیل شده است.

     

    فریده مرادی با بیان اینکه در دبیرستان کمایی مقدم برای ۱۷۰ دانش آموز خوابگاهی مشغول به تحصیل غذا پخت می شود گفت:  در این دبیرستان برای  دانش آموزان هنرستان‌های شبانه‌روزی اقبال لاهوری ، کشاورزی و مدارس نمونه توحیدی ،نمونه الزهرا ،حجاب و یادگار امام نیز پخت غذا صورت می‌گرد.

     

    مدیردبیرستان شبانه روزی کمایی مقدم ارتقاء کیفیت غذا و توزیع به موقع آن را ازبرنامه های مهم این دبیرستان دانست و گفت: تلاش می شود با هماهنگی اداره آموزش وپرورش شهرستان ومدیران مدارس شبانه روزی نقاط ضعف احتمالی رصد و نسبت به رفع آنها اقدام گردد.

     

    در ادامه این جلسه مدیران مدارس شبانه‌روزی برنامه غذایی هفتگی مدارس شبانه روزی شهرستان را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند و برای بهبود کیفیت وعده های غذایی تصمیماتی اتخاذ شد.

     

    انتهای پیام/*

     

      • منبع خبر : خبرگزاری فارس