• به گزارش رهرو نیوز- محمد ابراهیم حسن نژاد امروز ۱۴ بهمن ماه در نشستی که با موضوع بررسی خسارات وارده در اثر سیلاب اخیر استان در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: امروز در پی ماموریتی که وزیر جهاد کشاورزی برای بازدید از اراضی کشاورزی سیل زده استان به ما ابلاغ کرده بود در خوزستان حضور پیدا کردیم و از این اراضی در شهرستان های دشت آزادگان دیدن کردیم.

     

    وی افزود: همکاران در صندوق بیمه و بانک کشاورزی خوزستان پس از نشست آب و بهبود وضعیت، مساله خسارت وارده به کشاورزان را به صورت دقیق و مزرعه به مزرعه بررسی خواهند کرد و پس از آن بحث پرداخت خسارت به کشاورزان انجام خواهد کرد.

     

    قائم مقام صندوق بیمه محصولات کشاورزی در خصوص پرداخت خسارت سیل اخیر خوزستان تصریح کرد: خسارت آن بخش از کشاورزانی که آمادگی پرداخت خسارت به آن ها از سوی صندوق بیمه وجود دارد را در چند روز آینده پرداخت خواهیم کرد.

     

    حسن نژاد ادامه داد: بر اساس بیمه نامه های انجام گرفته، میزان تعهدات صندوق بیمه مشخص است و براساس همان تعهدات به کشاورزان خسارت پرداخت می شود. ما پایبند همان تعهداتی هستیم که در بیمه نامه ها قید شده است و مطابق این قراردادها به کشاورزان خسارات را پرداخت خواهیم کرد و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و کشاورزانی که اراضی خود را بیمه کرده اند، نگران پرداخت خسارات سیل در خوزستان نباشند.

     

    وی با اشاره به اینکه به همه کشاورزان توصیه می کنیم که همیشه محصولات خود را بیمه کنند زیرا حوادث غیرمترقبه هر لحظه ممکن است که رخ دهد، گفت: ساز و کاری که در بحث جبران خسارت در بخش کشاورزی پیش بینی شده، بحث بیمه محصولات کشاورزی است و پیگیری جبران خسارت از طریق روش های دیگر بسیار سخت و زمان بر است.

     

    قائم مقام صندوق بیمه محصولات کشاورزی ادامه داد: برآوردهای لازم در خصوص میزان خسارت های وارد شده به اراضی کشاورزی در اثر سیلاب خوزستان انجام شده است. این برآوردها طی نامه ای از طریق وزارت جهاد کشاورزی به وزارت کشور اعلام خواهد شد و سپس در خصوص بحث پرداخت خسارت از محل ماده های ۱۰ و ۱۲ تصمیم گیری خواهد شد.

     

    حسن نژاد در خصوص پرداخت خسارت سیل سال ۹۵ به کشاورزان خوزستانی گفت: همه خسارت کشاورزانی که اراضی آنها در سیلاب سال ۹۵ بیمه بوده و خسارت دیده اند، پرداخت شده است. این میزان خسارت در سال ۹۵ بیش از ۱۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیارد تومان بود که به کشاورزان پرداخت شد. برای سیلاب امسال نیز، خسارت کشاورزانی که اراضی آن ها بیمه بوده است از طریق ساز و کار بیمه قابل پرداخت است و این خسارت به کشاورزان پرداخت می شود.

     

     

    انتهای پیام/*

      • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا