• به گزارش پایگاه خبری رهرو نیوز: در این نشست که در ناحیه صنعتی کارون ( کارگاه ۲ ) برگزار شد، با اشاره به ماهیت کار عملیاتی در صنعت نفت و متغیرهای آن، افزود: کار در بخش های عملیاتی شرکت ملی حفاری ایران با توجه به ریسک بالا، مواجهه با طبیعت ناشناخته ، مخازن پر فشار، تجهیزات و ماشین آلات سنگین، دشواری و حساسیت های خاص خود را دارد.

    موسوی در پیوند با این مطلب ادامه داد: برای حذف یا کاهش تبعات ناشی از صعوبت کار که می تواند با عوارض جسمی نیروی انسانی و آسیب رسیدن به دستگاه حفاری و متعلقات آن همراه باشد، رعایت الزامات و مقررات HSE در هر سه بخش ایمنی، بهداشت و محیط زیست به جد در سطح صنعت نفت و خاصه صنعت حفاری مورد تاکید است.

    مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: با تلاش های به عمل آمده و فرهنگ سازی که در خلال سال ها فعالیت صنعت نفت در کشور صورت گرفته امروزه مقوله ایمنی در این مجموعه نهادینه شده و در اولویت شروع تا پایان هر کار از صفر تا صد لحاظ و اعمال می گردد.

    وی در ادامه به برنامه های پیش روی شرکت در راستای افزایش راندمان و متراژ حفاری اشاره و گفت: با توجه به اهداف تبیین شده در وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران در مبحث توسعه میادین مشترک و همچنین سایر میادین در جهت حفط و نگهداشت و افزایش تولید، این شرکت با برنامه ریزی برای بازسازی و نوسازی دکل ها و تجهیزات (اورهال) خود را برای حضور فعال در پروژه ها حفاری و ارایه خدمات جانبی و افزایش سهم بازار مهیا می سازد.

    موسوی افزود: شرکت ملی حفاری ایران به عنوان یک شرکت مادر تخصصی در عرصه صنعت حفاری در کشور تلاش دارد تا از ظرفیت ها و توانمندی های خود در جهت همکاری و همیاری با شرکت های فعال بخش خصوصی استفاده و به نحو مطلوب موجب افزایش توان صنعت حفاری در کشور گردد.

    مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: اصلاح ساختار سازمانی، انضباط مالی، کنترل هزینه ها، ایجاد تناسب میان درآمدها و هزینه ها، توجه بیش از پیش به رعایت و اعمال استانداردها در سطوح و بخش های مختلف ستادی، عملیاتی و پشتیبانی از موارد مهمی است که در سرفصل های برنامه ها و اهداف شرکت قرار گرفته است.

     

    انتهای پیام/*