• حجت الاسلام سیدمحمود موسوی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود:موکب‌های اربعین با مشارکت خیران نیکوکار برای کمک مومنانه برنامه ریزی کرده‌اند و در طول ماه مبارک رمضان هرآنچه در توان دارند به کمک قشرهای آسیب پذیر خواهند شتافت تا بخشی از آلام و مشکلات خانواده‌های کم بضاعت و آسیب دیده از کرونا برطرف شود.
    وی با بیان اینکه پارسال موکب‌های اربعین خوزستان پرتلاش ظاهر شدند و کمک‌های همه جانبه‌ای به بخش درمان ، خدمت به بیماران کرونایی ، تهیه غذا و وسایل بهداشتی و نقش آفرینی در مهار و کنترل کرونا داشتند گفت: امسال نیز این موکب‌ها با آمادگی بیشتری و با روحیه جهادی مرحله جدیدی از خدمتگزاری را شروع می‌کنند.
    رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان ادامه داد: هم‌اکنون موکب‌های اربعین به تکیه گاهی مهم برای ورود به بحران ها ، همراهی با مردم ، کارهای عام المنفعه و کمک به قشرهای آسیب پذیر تبدیل شده‌اند و امسال نیز با حضور همه جانبه آماده خدمت بیشتر هستند.
    یک هزار و ۵۰۰موکب اربعین از سال ۱۳۹۲ در خوزستان به برکت حرکت کاروان های زیارتی اربعین در مناطق مختلف خوزستان فعال شده‌اند و هر سال به برکت عنایت حضرت سیدالشهدا (ع) بر تعداد موکب‌ها افزوده می‌شود.

    ۹۰درصد موکب های اربعین در مرز چذابه در حال ساخت و ساز هستند
    رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت: هم اکنون ۹۰درصد موکب‌های اربعین در مرز چذابه در حال ساخت و ساز هستند و امید می‌رود در اربعین امسال حدود ۳۰۰موکب با بنای مستحکم و دایمی آماده خدمت به زائران شوند.
    حجت‌الاسلام موسوی افزود:به تازگی ۱۲ تریلر حامل سیمان به قیمت کارخانه برای سرعت بخشیدن به روند ساخت و ساز موکب‌های اربعین در مرز چذابه اهدا شده است.
    وی گفت: در صورت عبور از ویروس کرونا و موافقت مسوولان ۲ کشور جمهوری اسلامی ایران و عراق در عزیمت و پذیرش زائران ، این آمادگی وجود دارد تا از پنج میلیون زائر اربعین در مرزهای چذابه و شلمچه پذیرایی کنیم.
    اربعین پارسال به دلیل خطر ناشی از ویروس کرونا ، امکان عزیمت زائران حسینی به عراق فراهم نشد.

    ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان معین در ساخت صحن حضرت زینب(س) در کربلا
    رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان با اشاره به اینکه این ستاد معین در ساخت صحن عقیله بنی هاشم حضرت زینب (س) در کربلای معلا است است افزود: این ستاد در بازسازی حرم امامین عسکریین (ع) در سامرا و بارگاه مطهر حضرت زینب (س) در سوریه نیز معین است ولی در ساخت و ساز سایر حرم‌های مطهر در عراق و سوریه مشارکت می‌کند.
    حجت الاسلام موسوی گفت:همه نذور و هدایای مردم بر اساس نیات آنان هزینه می‌شود و هیچ گونه دخل و تصرفی در آنان نشده و نخواهد شد.
    وی ادامه داد:برای بازسازی حرم‌های مطهر در عراق و سوریه تاکنون هیچ گونه اعتبار دولتی هزینه نشده و نخواهد شد و تنها به هدایا و کمک های مردم تکیه داریم.
    ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان پروژه طلاکاری ایوان حرم مطهر امام علی (ع) را به صورت اختصاصی و از محل کمک های نقدی و غیرنقدی(طلا) مردم خوزستان انجام داد.