-
http://rahronews.ir/?p=217294
مصطفی کنارکوهی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:با توجه به تمهیدات اتخاذ شده توسط دستگاههای متولی و ستاد تنظیم بازار در خصوص تامین گوشت مرغ استان و در جهت عرضه خدمات بهداشتی مناسب و تامین امنیت غذایی شهروندان ، همه کشتارگاههای طیوراستان با همه ظرفیت فعال بوده و همه محصولات این مراکز با رصد و کنترل کارشناسان دامپزشکی و سایر دستگاهها انجام میشود.
وی اظهار داشت:مسوولان فنی بهداشتی و دستیاران بهداشتی مستقر در کشتارگاههای طیور استان تحت نظارتهای دامپزشکی استان با حضورتمام وقت در کشتارگاهها ضمن نظارت بر فعالیت بهداشتی با توان حداکثری در همه نوبتهای کاری ضمن رصد و پایش مرغ های کشتاری بر اساس سیاست های سازمان دامپزشکی بر روند تولید مرغ کشتاری نظارت داشته تا فراوردهای سالم و بهداشتی به بازار مصرف وارد شود.
کنارکوهی در ادامه افزود: میزان مرغ زنده ورودی و گوشت مرغ خروجی از کشتارگاههای طیوراستان در سامانه دامپزشکی بهصورت روزانه ثبت شده و بررسی اطلاعات داده شده در سامانههای دامپزشکی، موید افزایش تحویل و کشتار مرغ در کشتارگاههای طیوراستان نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
وی اظهار داشت:استان خوزستان دارای ۹ کشتارگاه صنعتی طیوردر اهواز ، حمیدیه ،دزفول ، رامهرمز ، بهبهان و مسجدسلیمان است که همگی دارای روحانی ناظر شرعی و دامپزشک بهداشتی مستقرهستند.
به گزارش ایرنا با وجود آنکه براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار بهای سراسری هرکیلوگرم مرغ کشتارروز ۲۴۹هزار ریال تعیین شده ولی برخی مناطق جنوبی خوزستان از جمله خرمشهر و آبادان که کشتارگاه صنعتی ندارند و از مرغ مورد نیاز مردم از سایر نقاط استان تامین می شود مرغ کشتار روز بالاتر ۲۷۰هزار ریال عرضه میشود.
در کلانشهر اهواز مرغ کشتار روز به همان قیمت مصوب ۲۴۹هزار ریال عرضه میشود و کمبودی از این نظر در بازار دیده نمیشود.
مصرف سالانه مرغ در خوزستان حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰هزار تن است که بر اساس اعلام سازمان جهادکشاورزی استان حدود ۸۰درصد مرغ مورد نیاز در داخل استان تولید میشود و بقیه از استانهای مجاور به خصوص ایلام و لرستان وارد میشود.
Tuesday, 19 November , 2024