• به گزارش ایرنا مسعود اسدی نیا عصر دوشنبه در گفت وگوی رادیویی افزود: حضور برخی افراد از شهرهای دیگر در میدان تره بار باعث ازدحام جمعیت و شیوع کرونا شده است.
    وی با بیان اینکه همچنان در مرحله دوم پیک کرونا هستیم و میزان ورودی بیماران بالا است، ادامه داد: روزانه حدود ۵۰ بیمار را بستری می‌کنیم که آمار بالایی است و سه برابر این تعداد نیز به اورژانس مراجعه می‌کنند و به صورت سرپایی درمان می‌شوند.
    معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول اظهارداشت: افزون بر ۲۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان بزرگ دزفول بستری هستند و به حدود ۱۸۰ بیمار خدمات سرپایی ارائه می‌شود.
    وی افزود: گردش ویروس در شهرستان دزفول فوق العاده بالااست و شهروندان باید همچنان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت و از دورهمی و مراسم اجتناب کنند.
    اسدی نیا اظهارداشت: حدود ۷۰ درصد از مردم دزفول از ماسک استفاده می‌کنند که قابل قبول نیست و باید بالای ۹۰ درصد باشد.
    وی افزود: درگیری خانوادگی به کرونا زیاد است و در یک مورد بالای ۲۲ نفر از اعضای خانواده درگیر کرونا شدند که سه نفر از آنها فوت کردند و چند نفر از آنها بدحال هستند که این نشانه قدرت سرایت و کشندگی ویروس است.
    اسدی نیا از بازاریان و کسبه بابت همکاری و تعطیلی مغازه ها قدردانی کرد و از مردم خواست پروتکل‌ها را رعایت کنند تا درگیر بیماری و مشکلات پس از آن نشوند.
    معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: دیگر نه فضایی برای راه اندازی بخش های جدید داریم و نه پرسنلی برای رسیدگی به بیماران جدید بنابراین مجبوریم بیماران را با حال عمومی خوب مرخص کنیم.
    وی اضافه کرد: دیروز ۵۰ بیمار و امروز حدود ۴۸ نفر ترخیص شدند که نشان از زحمات کادر درمان و پشتیبانی است و نشان می‌دهد اگر مردم زود اقدام کنند شرایط قابل کنترل است.
    این متخصص بیهوشی گفت: میانگین بیماران بعد از گذشت حدود ۶ روز از ابتلا به کرونا به بیمارستان مراجعه می کنند که در این مدت ممکن است ویروس به افراد دیگری منتقل شده باشد ضمن اینکه علائم به حدی است که داروها جوابگو نیست، مراجعه بیمار به ویژه بیماران زمینه ای در روزهای اول بهتر جوابگو خواهد بود.

    طبق آخرین رنگ بندی، شهرستان دزفول در شرایط نارنجی کرونایی قرار دارد.