• نویسنده : خبرنگار: الهام خلجی
  • سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر گفت: ۴ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی در سطح شهرستان بصورت رایگان بر ذبح بهداشتی و شرعی دام‌های نذری نظارت خواهند کرد.

    شوشتر- به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز، سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان‌ شوشتر در این خصوص اظهار کرد: با توجه به وجود عوامل متعدد بیماریزای مشترک بین انسان و دام و لزوم پیشگیری و کنترل این نوع بیماری ها از قبیل تب مالت و تب خونریزی‌ دهنده کریمه کنگو اکیپ های دامپزشکی در روزهای تاسوعا و عاشورا در سطح شهرستان در راستای صیانت از سلامت و بهداشت عمومی شهروندان در قالب اکیپ های نظارت بهداشتی و شرعی ثابت و سیار، فعال خواهند بود.

    وی ادامه داد: اداره دامپزشکی در همین راستا با سازماندهی و تجهیز ۴ اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۸ نیروی کارشناس بهداشت گوشت و یک ناظر روحانی ذبح شرعی در ایام تاسوعا و عاشورا از ساعت ۷ صبح تا ۱۴ بر سلامت دام های قربانی و معاینه لاشه‌ دام‌های نذری شهروندان بصورت رایگان نظارت خواهند داشت.

    سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر با اشاره به فعالیت کشتارگاه‌های دام شهرستان در روز‌های تاسوعا و عاشورا، گفت: در ایام ذکر شده کشتارگاه‌ دام به صورت رایگان آماده ارائه خدمات در خصوص ذبح دام، پوست‌کنی، فرآوری و سایر خدمات به شهروندان تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی هستند.

    وی بر لزوم آگاهی شهروندان از خطر ابتلا به بیماری‌های مشترک دام و انسان به ویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت تاکید کرد و افزود: شهروندان برای حفظ سلامتی خود و خانواده از ذبح دام در منازل خودداری کنند و ذبح دام خود را در کشتارگاه انجام دهند در غیر این صورت نسبت به رعایت نکات بهداشت فردی از جمله پوشیدن لباس، دستکش، چکمه و ماسک هنگام ذبح دام اقدام نمایند و گوشت دام تازه ذبح شده را قبل از مصرف، به مدت ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشا را به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری قرار دهند و از مصرف گوشت و جگر خام یا نیم پز جدا خودداری نمایند.