• نویسنده : علی کریمی
  • مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: در اربعین حسینی امسال بیش از ۴۱ تن فرآورده خام دامی توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی در مواکب مستقر در شلمچه و چذابه مورد بازرسی قرار گرفت.

    اهواز- به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز، ناصر عسکری فرد گفت: به منظور تضمین سلامت فرآورده‌های خام دامی مصرفی مواکب، نظارت‌های مستقیم بهداشتی دامپزشکی خوزستان با حضور ۱۰۰ کارشناس بهداشتی و ناظر شرعی به صورت ۲۴ ساعته در مرز‌های چذابه و شلمچه به مدت ۱۸ شبانه روز انجام پذیرفت.

    وی با اشاره به اینکه بیش از یکهزار و ۳۰۰ نوبت بازدید و نظارت بهداشتی توسط کارشناسان دامپزشکی از ۷۴۰ موکب انجام شد، افزود: جلوگیری از انتقال بیماری‌های مشترک میان انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تامین سلامت و امنیت غذایی زائران اربعین حسینی بوده است که در همین بازه زمانی  انبار‌ها و سردخانه‌های مواکب شناسایی و از سوی بازرسین بهداشتی دامپزشکی مورد رصد و پایش قرار گرفتند.

    عسکری فرد ادامه داد: در راستای آموزش، آگاهی بخشی و فرهنگ سازی رعایت ضوابط بهداشتی در مواکب و نیز رعایت اصول قرنطینه و امنیت زیستی در مرز‌های خروجی استان توسط زائرین، دامپزشکی استان نسبت به چاپ و نصب بیش از ۱۰ هزار پوستر، اطلاعیه بهداشتی و بنر اطلاع رسانی در ایام اربعین امسال اقدام شد.

    مدیرکل دامپزشکی خوزستان می‌گوید: نظارت بر بهداشت و سلامت فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در مواکب و غذای زوار اربعین امام حسین (ع) از اولویت‌های مهم اداره کل دامپزشکی استان بوده و با اعمال نظارت‌های بهداشتی توسط کارشناسان دامپزشکی، بیش از ۳ تن فرآورده‌های خام دامی مشکوک در مواکب ضبط و تعیین تکلیف شد.

      • منبع خبر : به‌ گزارش پایگاه خبری رهرونیوز