• نویسنده : خبرنگار: الهام خلجی
  • شوشتر – به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز، در بازدید مشترک رئیس پلیس اطلاعات نیروی انتظامی شهرستان شوشتر بهمراه روسای اداره دامپزشکی شهرستان و اتحادیه صنف قصابان از کشتارگاه دام شهرستان شوشتر بر روند انجام کشتار دام سبک و سنگین و رعایت ملزومات بهداشتی مورد بررسی قرارگرفت.

    سرگرد ادیب رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی در حاشیه بازدید عنوان کرد: نظارت و بازدید های شبانه و غیر محسوس سبب بالارفتن امنیت غذایی و همچنین اطمینان خاطر مردم از نحوه کشتار و رعایت بهداشت در کشتارگاهها می شود ضمن اینکه نظارت مستمر و دقیق بصورت شبانه روزی بر عهده متولیان صدور پروانه فعالیت ، اداره بهداشت و سایر دستگاههای مسئول می باشد.

    فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان شوشتر همچنین گفت: در کنار برقراری و تلاش در جهت بالابردن ضریب امنیت انتظامی و برخورد قاطع با برهم زدگان نظم و امنیت، این فرماندهی همکاری لازم را با ادارات بهداشت ، دامپزشکی اتحادیه صنف قصابان در راستای تامین امنیت غذایی را برابر ضوابط و مقررات انجام خواهد داد.

    همچنین در همین راستا دکتر مرادی رئیس اداره دامپزشکی شوشتر جهت جلوگیری از عوامل خطرزای بهداشتی و پیشگیری از بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام به شهروندان توصیه و تاکید نمود:
    گوشت قرمز مورد نیاز خود را از قصابی ها و مراکز مجاز که گوشت دارای مهر بهداشتی، لیبل گذاری شده و عملیات پیش سرد آن انجام شده است، تهیه نمایند.

    رعایت پیش سرد گوشت قرمز در دمای ۰-۴ درجه سانتیگراد موجب از بین رفتن بسیاری از عوامل خطرساز بهداشتی و بیماری های خطرناک و کشنده مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و بروسلوز (تب مالت) می گردد.

    رییس دامپزشکی شوشتر یکی از معضلات حوزه بهداشت عمومی را عرضه گوشت قرمز توسط قصابی‌های سیار کنار جاده‌ای یا سلاخان غیرمجاز مستقر در مناطق حاشیه‌نشین شهرها عنوان کرد و توضیح داد: با لحاظ کردن شرایط اقتصادی و اندکی ارزان‌تر بودن از نظر قیمتی، برخی از مردم نسبت به خرید از آنها رغبت پیدا می‌کنند، غافل از اینکه گوشت قرمز فاقد نظارت دامپزشکی می‌تواند سلامت مصرف کننده را با تهدید جدی مواجه سازد و هزینه‌های درمانی بالایی را به خانوار تحمیل نماید.

    وی اضافه کرد : اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر طی سالیان اخیر پرونده‌های متعددی را علیه افراد متخلف این حوزه با اتهام «تهدید علیه بهداشت عمومی» تشکیل و به مراجع قضایی و تعزیراتی ارجاع داده است اما متأسفانه باتوجه به سود بالای این گونه فعالیت‌ها، شخص متخلف نه‌تنها فعل تخلف را ترک نمی‌کند بلکه بر انجام مجدد آن اصرار می‌ورزد.

    در ادامه رییس اتحادیه صنف قصابان، آقای کوچکی افزود: این اتحادیه آماده همکاری همه جانبه با تمامی دستگاه های مربوطه از جمله پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان در خصوص تامین گوشت سالم و فرآورده های خام دامی مورد نیاز مردم محترم شهرستان می باشد و از همشهریان خواستند در صورت مشاهده هر گونه تخلف موضوع را سریعا به اتحادیه، پلیس اطلاعات و امنیت عمومی و دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.

     

     

      • منبع خبر : به‌ گزارش پایگاه خبری رهرونیوز