• پایگاه خبری رهرونیوز؛

    سرپرست اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز با تاکید بر لزوم تهیه قارچ از مراکز معتبر و بسته‌بندی‌شده صنعتی گفت: هر چند ممکن است قارچ‌های سمی در ظاهر شبیه انواع قارچ‌های خوراکی باشند، اما سم آنها می‌تواند کشنده باشد.

    خبرنگار: الهام خلجی- اهواز، دکتر مهران احمدی اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن فصل رویش قارچ‌های خودرو و افزایش احتمال بروز مسمومیت‌های ناشی از مصرف قارچ‌های سمی، باید برنامه‌های آگاهی‌بخشی، پیشگیری و آمادگی در این زمینه اجرا شود و به این منظور، اورژانس هم در این زمینه گام برداشته است.

    وی افزود: تلاش می‌شود با انتشار پیام‌های آموزشی و هشدار‌های مرتبط از طریق رسانه‌های مختلف از جمله رادیو، تلویزیون، خبرگزاری‌ها، مطبوعات و شبکه‌های اجتماعی کار‌های مهمی در این مسیر مهم و حیاتی انجام شود.

    مهم‌ترین راه پیشگیری از مسمومیت با قارچ‌های سمی

    سرپرست اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز در خصوص چگونگی پیشگیری از مسمومیت با قارچ گفت: باید از مصرف قارچ‌های وحشی و ناشناخته، حتی اگر شبیه قارچ‌های خوراکی باشند، خودداری شود.