• نویسنده : دکتر عبدالحسین سرخه
  • رهرو نیوز- درحالی که مردم بویژه نقطه آغازین آن بغداد به منظور رفع نابسامانی اقتصادی ،  فساد دستگاه دولتی ، بیکاری ، مسئله انرژی و عدم خدمات عمومی آغاز شد  اما با اعمال نفوذ برخی کشورها و از طریق فضای مجازی این اعتراضات بحق و مطالبه منطقی و قانونی مردمی را به تخریب اموال عمومی سوق داد تا اینکه  (  امنیت ملی ) عراق را خدشه دار کرد و نخست وزیر با پیش شرط مجبور به استعفا شد  .

    ملت عراق ،  ملتی صاحب بلوغ سیاسی و آگاه و محیط به تحولات اجتماعی و فرهنگی است و برای خود نمادهایی  را تعریف و در ذیل این نمادها به حرکت در می آید .

    امروز مرجعیت  ،  پرچم ملی و مقاومت عراق نمادهای عینی این مردمند  ،  مردم عراق معتقدند که این سه آنها را از دشمنان نجات میدهد و حتی در عرصه نابودی داعش اینها ملت را نجات دادند و الگویی برای وحدت ملی بشمار می آیند  .

    مرجعیت  ، پرچم ملی و جبهه مقاومت عراق متعلق به همه مردم آن کشور از هر طیف و رنگ و جریانی است  . لاکن تعارضات عملی و میدانی در تصمیم گیری مردم را سردرگم می نماید  که لازم است  (  نخبگان  عراق به توجیه  و آگاهی بخشی مردمی  )  بپردازند  .

     

    تظاهرات امروز در واقع  (  خیزش  ملی ) با شعارهای میهنی آزاد ،  مخالفت با نفوذ خارجی ، جمعه حاکمیت و استقلال طلبی است  .

    حلقه مفقوده مردم عراق  (  امنیت )  است  .

    امنیت = پدیده ای تولیدی است که از خاستگاه تدابیر و راهبرد و مدیریت دولتی بر مبنای حضور و مشارکت مردمی بدست می آید  .

    حضور میلیونی امروز تکلیف نظام سیاسی عراق را معین و مبرهن کرد اما نکته ای سوال برانگیز ، رفتارهای دیپلماتیک مسئولان عراقی است .

    دیدار و مذاکره رئیس جمهور عراق با ترامپ در حاشیه اجلاس داووس در سوئیس برای توده تامل برانگیز است .

    مصوبه پارلمان عراق برای خروج آمریکا و استعفای مشاور سیاسی رئیس جمهور عراق در اعتراض به این ملاقات برای ملت ناهمخوانی می آورد و سردرگمی .

    مردم صراحت و اقتدار دولت و اعمال قانون میخواهند

    مردم عراق از نقش آفرینی و بازیگری طبقات مرفه خسته شده اند ،  طبقاتی که با  (  اعمال نفوذ ، رشوه ، لابی گری ، موقعیت سازی ،  رانت  ، نگاه انحصاری و بعضا با استفاده از تهدید جلوی حرکت ملی و حاکمیتی را گرفته اند .

    تصور مردم عراق این است که عراق متعلق به این قشر از جامعه است و مابقی سهمی ندارند  .

    (  نفوذ خارجی  و شارژ حکومتهای مرتجع منطقه  )  بماند که توانسته است عراق را در بحران نگاه دارد .

    با این همه عراق ،  (  عراق  )  است

    مردمی فرهیخته و دارای جایگاه منطقه ای و بین المللی با فرهنگ غنی و روبه رشد و توانمند  .

     

    ملت عراق و حاکمیت در راهبردها  که همان مرجعیت و پرچم ملی و حاکمیت یکپارچه در عراقی واحد هماهنگ هستند  ودر جزئیات  و روشها بعضا مخالف که امری طبیعی و منطقی است  .

    لاکن تظاهرات امروز که  با حضور همه طیف ها و جریانات و احزاب صورت گرفت یک (  همه پرسی  ملی و مردمی )  است که تنها راه نجات عراق  ،  وحدت ملی  با حاکمیت با اقتدار و مستقل با رعایت روابط بین المللی است

     

    انتهای پیام/*