- نویسنده : خبرنگار: الهام خلجی
-
- منبع خبر : به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز
http://rahronews.ir/?p=1273442
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر بر ضرورت رعایت توصیه های بهداشتی جهت تهیه اغذیه نذری در ایام محرم تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز؛ دکتر جواد منجزی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر ضمن عرض تسلیت بمناسبت فرارسیدن ایام محرم و عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) گفت: هرگونه پخت و پز باید در مکانهایی با شرایط بهداشتی انجام شود و همچنین افراد توزیع کننده غذا، چای، آب و شربت باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند.
وی افزود: برای طبخ غذاها باید از ظروف مناسب در آشپزی استفاده شود و پس از هر بار طبخ مواد غذایی به نحو مطلوب ظروف و تجهیزات شست و شو شود.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر اذعان داشت: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم، بهتر است از ظروف یکبارمصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود.
وی در پایان یادآور شد: از نگهداری غذاهای گرم بیش از دو ساعت در دمای محیط خودداری نمایید و در غیر اینصورت در دمای یخچالی نگهداری شود.
Saturday, 2 November , 2024