-
http://rahronews.ir/?p=1277505
دبیر شبکه خلاق و کارآفرین استان خوزستان با بیان اینکه استفاده از جوانان متخصص بومی یک مطالبه به حق از سوی جوانان استان است، گفت: تشکیل شورای راهبردی توسعه زیست بوم کسب و کار و اشتغال استان یک اصل اساسی و لازمه حل مشکل اشتغال استان است.
به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز، آیت خزائی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری هنر قلم با اشاره به وضعیت اشتغال در خوزستان و موانع اصلی افزایش اشتغال در استان اظهار کرد: وضعیت اشتغال استان خوزستان: بروکراسی اداری و قوانین دستوپاگیر،کمبود سرمایهگذاری و نقدینگی، عدم تطابق مهارتها با نیاز بازار کار، فرهنگ استخدام دولتی و عدم تمایل به کارآفرینی و نبود زیرساختهای مناسب برای کسبوکارهای کوچک از مهمترین موانع افزایش اشتغال در خوزستان هستند.
وی با بیان اینکه بخشهای کشاورزی، صنعت و خدمات از مهمترین حوزههای اشتغال هستند، اما نرخ بیکاری جوانان و فارغالتحصیلان همچنان بالا است، افزود: استفاده از جوانان متخصص بومی یک مطالبه به حق از سوی جوانان متخصص استان است که باید از سوی مسئولان به این مساله توجه ویژه شود.
خزائی عنوان کرد: امروز همه سازمان ها در استان خوزستان در راستای ایجاد اشتغال به صورت موازی تلاش میکنند اما اساس پیشرفت در این زمینه همانند باقی استانهای کشور، اجماع این فعالیت ها و تشکیل شورای راهبردی توسعه زیست بوم کسب و کار و اشتغال استان خوزستان است.
دبیر شبکه خلاق و کارآفرین استان خوزستان گفت: برای مثال امروز بیش از یک هزار و ۹۴۵ واحد صنعتی در خوزستان وجود دارد که حداقل یک نیروی کار متخصص نیازمند است اما حلقه مفقوده متخصص کردن جوانان و رساندن آن جوانان به واحدهای صنعتی و موقعیت های شغلی، وجود زیست بوم نوین کسب و کار و اشتغال استان است که متاسفانه وجود ندارد.
وی افزود: جوانان، مدیران و رهبران آینده جهان هستند و در این زمینه امیدواریم با درایت مسئولان و در راس آنها شخص استاندار خوزستان بتوانیم در کنار این افراد و با استفاده از قوای شور و نشاط جوانی و دانش و تخصص این افراد زمینه ایجاد اشتغال و گرهگشایی از مساله اشتغال خوزستان را فراهم کنیم.
دبیر شبکه خلاق و کارآفرین استان خوزستان با اشاره به راهکارهای پیشنهادی برای از بین بردن موانع ایجاد اشتغال در استان تصریح کرد: اصلاح قوانین و کاهش بروکراسی، تسهیل دسترسی به منابع مالی برای کسبوکارهای کوچک، تقویت آموزشهای مهارتی متناسب با بازار کار، تشویق کارآفرینی از طریق حمایتهای مالی و آموزشی، توسعه زیرساختهای فناوری اطلاعات و ایجاد مناطق آزاد تجاری برای جذب سرمایهگذاری بخشی از سرفصلهایی است که می توان به عنوان راهکاری برای برون رفت از مشکلات اشتغال استان از آن ها بهره برد.
خزایی در پایان ضمن تاکید بر تشکیل شورای راهبردی توسعه زیست بوم کسب و کار و اشتغال استان خوزستان خاطرنشان کرد: در این زیست بوم با کمک یک راهبر که در راس آن به عنوان عضو ویژه کمیسیون تخصصی اشتغال استانداری فعالیت میکند ، تلاش خواهیم کرد تا از جوانان متخصص بومی برای حل مسایل و مشکلات استان و همچنین بحث های اشتغال استفاده کنیم و این موضوع را به همه بخشها گسترش دهیم.
Sunday, 17 November , 2024