• به گزارش ایرنا این مراسم تشییع با حدود ۲ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت روز پنجشنبه در یکی از روستاهای شهرستان تازه تاسیس کرخه برگزار شد.

    اگرچه تعداد زیادی از شرکت کنندگان ماسک زده بودند ولی فاصله اجتماعی رعایت نشد و بنا به گفته کارشناسان تجمع های این چنینی ریسک ابتلا به کرونا آن هم از نوع انگلیسی را بالا می‌برد.

    ماموران انتظامی و بهداشت نیز در محل حضور داشتند و تذکرات لازم را دادند ولی اقدامی برای لغو مراسم از سوی متولیان صورت نگرفت و میهمانان پذیرایی هم شدند.

    برگزاری این مراسم و انتشار کلیپ های آن در فضای مجازی واکنش هایی از سوی کاربران و مسوولان در پی داشت.

    دکتر فرهاد ابول نژادیان رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در این باره در صفحه اینستاگرامی خود نوشت: امروز تصاویر مراسمی با حضور چند هزار نفر در شهرستان کرخه را دیدم و تاسف خوردم که چگونه تلاش و زحمات همکاران ما در نظام سلامت و سایر نهادها برای مهار موج کرونا در حال هدررفتن است.

    وی افزود: هزاران نفر بدون رعایت هیچ پروتکلی دور هم جمع شده اند و در روزهای آینده به طور قطع شمار زیادی از آنها و حتی افرادی که در تجمع نبوده اند به علت سرایت ویروس به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند.

    ابول نژادیان بیان کرد: همکاران ما در حوزه بهداشت و درمان خوزستان بیش از ۲ ماه در حال مقاومت در برابر کرونای جهش یافته هستند و خسته و فرسوده شده اند اما با این تجمع‌ها زحماتشان تلف می‌شود.

    وی ادامه داد: انتظار داریم دستگاه های مسوول و فرمانداری ها نظارت بیشتری بر چنین مراسمی داشته باشند تا جان های بیشتری گرفته نشود.

    رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز هشدار داد: اگر فکری به حال مراسم و تجمع ها نشود کرونا در خوزستان جمع نخواهد شد.

    این مراسم نخستین مراسم عزاداری در خوزستان در شرایط شیوع کرونا نبود و از زمان این پاندمی تاکنون مراسم مشابه با جمعیت بالا بدون رعایت پروتکل ها در شهرستان هایی نظیر دزفول، اهواز، باغملک، آبادان و سایر شهرها برگزار شده است.

    ۱۱ شهرستان خوزستان در حال حاضر در وضعیت قرمز کرونا و هفت شهر در وضعیت نارنجی قرار دارند.