• به گزارش شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد خوزستان ، رضا قیصی پور بیان کرد: به استناد تبصره ۲ بند یک ماده هفت قانون تقویت و توسعه نظام استانداردسازی کشور، سازمان ملی استاندارد ایران، تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور است و نشان حلال دریافت شده از سایر نهادها، مرجعیت قانونی ندارد.

    وی افزود: حلال به غذاهایی گفته می شودکه تولید و مصرف آن ها منطبق با مبانی و الزامات شرعی و فقهی دین مبین اسلام است و نشان حلال برای محصولاتی صادر می شود که بصورت حلال آماده و تولید می گردند.

    بر اساس آئین نامه مربوط به این نشان، نه تنها تولید محصولات باید بر اساس قوانین خاص صورت گیرد بلکه نگهداری، حمل و نقل و ذخیره سازی آن ها نیز باید قوانین حلال را در بر گیرد.

    در چند سال اخیر نشان حلال در کنار نشان استاندارد به عنوان یک نشان جهانی درکشورهای اسلامی صادر می شود و و دریافت این نشان کمک شایانی به صادرات و فروش محصولات غذایی دارد.