• شکرالله سلمان‌زاده شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بحران فعلی کرونا در کشور ناشی از بی‌توجهی به هشدارهای وزارت بهداشت مبنی بر ممنوعیت سفر و اعمال محدودیت در شهرها است.
    وی افزود: تا زمانی که برخی اقتصاد و گردشگری را بر سلامت مردم ترجیح می‌دهند نمی‌توان به کنترل وضعیت فعلی پیک کرونا امید داشت.
    رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: بیش از یک سال است که کارکنان بهداشت و درمان در سخت‌ترین شرایط ممکن جانفشانی می‌کنند، در صورتی که می‌شد با اعمال محدودیت و ممنوعیت سفر جلوی بحران فعلی را گرفت.
    سلمان‌زاده بیان کرد: اگر کمی به عزیزانی که بیش از یک سال است ایثارگرانه در راه خدمت به بیماران کرونایی تلاش می کنند توجه می شد شرایط کرونایی کشور اینگونه نبود.
    وی با تاکید بر اینکه هر محدودیتی که در جنوب غرب خوزستان مصوبه شده باید لازم الاجرا باشد گفت: بسنده کردن به اعلام خبر تعطیلی و بی توجهی به محدودیت های اعمال شده مشکلی را حل نمی کند، وزارت بهداشت و کادر بهداشت و درمان این روزها در تنهاترین حالت ممکن هستند و غریبانه در حال مبارزه با ویروس جانفشانی می‌کنند.

    رییس دانشکده علوم پزشکی آبادان همچنین گفت: در شبانه روز گذشته از ۴۵۵ نمونه تشخیصی گرفته شده در آبادان، خرمشهر و شادگان ۲۳۵ بیمار مثبت قطعی ابتلا به کووید۱۹ شناسایی شدند.

    سلمان زاده با اشاره به فوت ۲ بیمار کرونایی در خرمشهر بیان کرد: بر اساس معیارهای تشخیصی ابتلای ۱۱۵ نفر در آبادان به کرونا ، ۷۸ نفر در خرمشهر و ۴۲ نفر در شادگان تایید شد.

    وی به بیستری ۴۴ نفر با علائم حاد تنفسی در پنج بیمارستان ‌آبادان، خرمشهر و شادگان در ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و افزود:۳۳ بیمار نیز پس از بهبودی از بیمارستان مرخص شدند و در حال حاضر ۲۷۳ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های جنوب غرب خوزستان بستری هستند.

    به گزارش ایرنا، ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ ابتدا در شهر ووهان چین مشاهده شد و در مدت کوتاهی در جهان منتشر گردید.

    این ویروس با دست آلوده یا عطسه، سرفه و حتی قطره های تنفسی از طریق دهان، بینی و چشم به افراد منتقل می‌شود.

    تنگی نفس، خستگی و بدن درد، اختلال در بویایی و چشایی و مشکلات گوارشی از جمله علایم بیماری کووید ۱۹ است. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به ویروس نیز دچار بیماری خفیف می‌شوند.

    جهش ویروس کرونا در انگلستان و آفریقا که موجب افزایش سرایت، بیماری‌زایی و مرگ و میر آن شده، نگرانی‌های جدی را در جهان به وجود آورده است.

    کارشناسان همچنان توصیه می کنند مردم اصول سه گانه شست و شوی دست ها، فاصله گذاری اجتماعی و فیزیکی، اجتناب از تردد و استفاده از ماسک را بیش از گذشته رعایت کنند.

    ١۵ شهرستان خوزستان در وضعیت قرمز و ۱۰ شهرستان نارنجی هستند.

    محدودیت‌های ۱۰ روزه کرونایی همزمان با دیگر نقاط کشور از روز شنبه ۲۱ فروردین در استان خوزستان آغاز شده است.