• اتفاقات ِتلخ زیر آب رفتن چهل هزار هکتار اراضی نیشکر و آسیبِ پنجاه هزار میلیاردی ریالی به توسعه نیشکر حاصل سیلاب بهاری بود به جای طراوت، اشک ها را در چشم جاری کرد.

    سیلاب فروردین ماه ۹۸، قامت نیشکر را خمیده کرد و پر پر شدن جوانه‌های نیشکر در خروشِ خشمگین آب، اندوه سهمگینی را بر دل ها افکند اما کیمیای غیرت و همت خانواده بزرگ نیشکر و ایمانی سترگ، بار دیگر نویدبخش رویش جوانه های امید از دل خاک شد.

    همگام با غم و غصه ها، اما سیلاب صحنه بی بدیل عشق و حماسه بود. عشق به همنوع و حماسه آفرینی در کمک رسانی. جای جای خوزستان در هنگامه ی سیل محلی برای خلق صحنه های ماندگار شد. پیر و جوان با دستان خالی و کمترین امکانات شاید روزها نخوابیدند تا با ساخت سیل بند از ویرانی هرچه بیشتر سیلاب جلوگیری کنند و پرشکوه ترین صحنه های تاریخ را دوباره رقم زدند.

    فروردین ماه ۹۸ ، برای خانواده بزرگ توسعه نیشکر، ماه غم بود و حماسه ؛ غمی جانگاه از خسارت های بیشمار و حماسه ای ماندگار از کمک رسانی به مردم. مردان نیشکر با اراده و همتی مضاعف، از گوریه شوشتر تا سویچتیه خرمشهر کنار مردم ماندند و دوشادوش آن ها با شب زنده داری ها و ساخت سیل بندها نگذاشتند دامنه ی خسارت ها گسترش یابد.

    از شمالی ترین تا جنوبی ترین کشت و صنعت نیشکر در خدمت مردم؛ این شعاری بود که همزمان با طغیان رودخانه دز و کارون و کرخه سر لوحه ی کاری مردان نیشکر قرار گرفت و صدای بیل های مکانیکی و گردیدرهای مردان نیشکر در دل شب و در طول روز این امید را در دل ساکنان منطقه زنده کرد که نیشکری ها از هیچ کوششی برای کاهش خسارات سیل فروگذار نمی کنند؛ بی آنکه نامی از آن ها در هیاهوی اخبار سیل منتشر شود.

    مردان نیشکر پشت خاکریز سیلاب : شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی.