-
http://rahronews.ir/?p=250593
علی دانش مهر روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود:این پروژه با مشارکت شیلات خوزستان و جامعه صیادی استان برنامه ریزی شده و به زودی با بهبود شرایط جوی ، استقرار و مکان یابی زیستگاههای مصنوعی در صیدگاههای استان و شمال غرب خلیج فارس شروع خواهد شد.
وی گفت:پایش زیستگاههای مصنوعی انجام شده و نتایج، تحقیقات میدانی و مقایسه با سازههای قدیمی و اثرات تغییر شکل و ابعاد سازهها در تنوع گونهای و جمعیتی آن نیز مشخص شده است.
دانش مهر افزود:پارسال ۱۳۰ زیستگاه مصنوعی در صیدگاههای خوزستان و آبهای شمال غرب خلیج فارس مستقر شد که در حفظ و صیانت از ذخایر آبزیان دریایی بسیار موثربوده است.
وی ادامه داد: این زیستگاه های مصنوعی، به منظور احیا و بهسازی ذخایر آبزیان دریایی از بندر صیادی امام خمینی (ره) بارگیری شد و توسط کارشناسان شیلات در نقاط مختلف صیدگاههای مستقر شد.
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات خوزستان بیان کرد: در اجرای این عملیات ۶ میلیارد ریال از اعتبارات دولتی و ۲ میلیارد ریال از اعتبارات مشترک با جامعه صیادی هزینه شد.
پارسال حدود ۴۵هزار تن ماهی و میگو در صیدگاههای شمال غرب خلیج فارس صید شد.
قاچاق صید ماهیان دریایی به ویژه شوریده و حلواسفید به کشورهای همجوار ، صید در فصل ممنوعیت ، سنگینی ناوگان صید و صیادی ، فعالیت صیادان غیرمجاز ، ورود غیرقانونی شناورهای کشورهای اطراف به محدوده صیدگاههای خوزستان و فعالیت غیرمجازصیادان عراقی در فصل ممنوعیت صید از چالشهای صید و صیادی دریایی درخوزستان است.
حدود ۵۰هزار نفر در بخش صید و صیادی و آبزی پروری خوزستان مشغول کار هستند.
خوزستان از نظر صید دریایی پس از سیستان و بلوچستان ، هرمزگان و بوشهر در مکان چهارم کشوری قرار دارد.
Monday, 18 November , 2024