• سید مصطفی عظیمی‌فر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح برج طاووس در دوره سوم شورای اسلامی شهر دزفول با سرمایه گذاری فردی لبنانی کلید خورد ولی طبق برنامه پیش نرفت.

    وی با بیان اینکه پیگیری قضایی درخصوص برج طاووس در حال انجام است، ادامه داد: طبق آخرین اطلاعی که به دست ما رسیده صدور حکم بدوی درخصوص این طرح در مراحل پایانی است.

    مجتمع طاووس یک طرح خدماتی، رفاهی و گردشگری بود که عملیات ساخت آن در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع در پائین دست بوستان ساحلی موسوم به علی کله آغاز شد.
    قرارداد این طرح از سال ۱۳۹۰ بین شهرداری و شرکت طاووس بسته شد ولی به دلیل اختلاف بین ۲ شریک، این طرح در سال ۱۳۹۲ تعطیل و قرارداد آن در سال ۱۳۹۴ فسخ شد.

    عملیات گودبرداری برج به سرعت انجام شد ولی در همین حد ماند و گودال ایجاد شده به یک معضل خطرناک تبدیل شد.

    رئیس شورای اسلامی شهر دزفول همچنین درخصوص طرح گذر قائم که اخیرا بدهی بانکی آن بحث برانگیز شده است، گفت: قرار است سازمان شفافیت به موضوع بدهی‌های این طرح ورود کند که روال اداری آن طی شده است.

    وی با بیان اینکه مردم شورا را برای نظارت بر شهرداری انتخاب کرده‌اند، افزود: هماهنگی لازم با شهرداری دزفول برای ورود سازمان شفافیت به طرح قائم صورت گرفته است تا مردم در جریان وضعیت طرح و بدهی‌های آن قرار گیرند.

    عظیمی‌فر طرح قائم را از طرح‌های خوب شهرداری دزفول برشمرد و گفت: در شورای دوره سوم ۶۰۰ میلیارد ریال برای این طرح وام گرفته شد که اکنون سود وام‌ها مشکلاتی ایجاد کرده است.

    رئیس شورای اسلامی شهر دزفول افزود: مردم نسبت به تاخیر زیاد در تکمیل طرح گلایه مند هستند اگرچه ارزش افزوده ملک هم بالا رفته است.

    وی فروش طرح را یکی از راهکارهای پیشنهادی عنوان و بیان کرد: قرار است برای چگونگی فروش طرح با شرکت‌های سرمایه گذاری در تهران مشورت شود تا این کار به صورت کارشناسی شده صورت گیرد.

    شورای شهر، شورای شهرداری نیست

    عظیمی‌فر با تبریک ۹ اردیبهشت ماه روز ملی شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: قانونگذار شرح وظایف شوراها را مشخص کرده است و آنها اختیارات زیادی برای پیگیری و انعکاس مشکلات و برگزاری جلسات با مسوولان دارند.

    وی شورا را مردمی ترین نهاد اجتماعی و مدیریتی دانست که با رای مستقیم مردم انتخاب می‌شوند لذا انتظار می‌رود مردم در انتخابات به افرادی رای دهند که تخصص لازم را داشته باشند.

    رئیس شورای اسلامی شهر دزفول آغاز به کار نخستین دوره شورا در ۹ اردیبهشت ۱۳۷۸ را یادآور شد و گفت: سوال از شهردار و استیضاح و نظارت بر عملکرد شهردار و مدیران اجرایی، تصویب لوایح طرح‌های مختلف، تصویب بودجه سالیانه شهرداری و هزینه کرد کارهای مختلف از جمله وظایف شورا است.

    وی افزود: متاسفانه برخی شورا را محدود به شهرداری می‌کنند حال آنکه وظیفه شورا رسیدگی به حوزه‌های مختلف شهر است و این موضوع در ادوار مختلف شورای شهر دزفول به ویژه شورای سوم به اثبات رسید.

    عظیمی‌فر اظهارداشت: هر شورا ۶ کمیسیون دارد که لازم است افرادی انتخاب شوند که تخصص لازم را در این کمیسیون‌ها داشته باشند البته ممکن است این اتفاق نیفتد ولی باز هم دست اعضای شورا برای استفاده از مشاوران یا شورایاری‌ها باز است.

    وی افزود: منتخبان شوراهای اسلامی شهر و روستا نباید ضعف و نارسایی داشته باشند و با شهامت، استقلال رای، مردم داری و صرف وقت به دنبال رفع مشکلات شهر باشند.

    اختلاف نظر اعضای شورا نباید شهر را با چالش و بحران مواجه کند

    رئیس شورای اسلامی شهر دزفول با بیان اینکه اغلب شهرداری‌ها تمایل دارند شورایی نباشد، بیان کرد: قانونگذار وجود شورا را ضروری دانسته است.

    وی با بیان اینکه اعضای شورای شهر دزفول افرادی پاک، سالم، مومن و خدمتگزار هستند، افزود: کار شورا کاری گروهی است؛ اختلاف نظر بین اعضای شورا طبیعی است ولی نباید به گونه‌ای باشد که شهر را با چالش و بحران مواجه کند.

    عظیمی‌فر گفت: خدمت به مردم در جایگاه مقدس شوراها موهبتی از سوی خداوند متعال است لذا تک تک اعضای شورای شهر در قبال آرای مردم در پیشگاه خداوند متعال مسوول هستیم و باید پاسخگوی اعمال خود باشیم.

    وی افزود: اعضای شورای شهر باید تا آخرین روزهای شورا براساس قسمی که خورده اند در راستای خدمت به مردم تلاش کنند تا اقدامات آنها در ذهن مردم ماندگار شود.

    رئیس شورای اسلامی شهر دزفول با قدردانی از نامزدهای جدید بابت حضور در عرصه و داغ کردن تنور انتخابات شورا بیان کرد: این حضور در عرصه نشان از احساس مسوولیت افراد و عشق آنها برای خدمت به زادگاهشان است.

    وی با بیان اینکه مردم دزفول همواره در صحنه‌های مختلف سیاسی و مذهبی کشور حضور داشته‌اند از آنها دعوت کرد در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها حضور پر رنگی داشته باشند.

    عظیمی‌فر گفت: انتظار می‌رود مردم، افرادی را براساس معیارهای دینداری، مردمداری، درک درست از قانون و استقلال رای و فکر برای انتخابات شوراهای شهر و روستا انتخاب کنند تا شاهد رشد و شکوفایی شهرها و روستاهای شهرستان باشیم.

    وی با اشاره به شناسایی سه شهید تازه تفحص شده دزفول افزود: مردم شهر دارالمومنین دزفول در ماه مبارک رمضان بار دیگر میزبان سه شهید تازه تفحص شده دوران دفاع مقدس هستند.

    فعالیت گروه‌های جهادی در بیمارستان بزرگ دزفول مستندسازی شود

    رئیس شورای اسلامی شهر دزفول با قدردانی از کادر درمان که در خط مقدم مقابله با کرونا تلاش می‌کنند، اظهارداشت: نیروهای جهادی نیز در کنار کادر درمان در حال خدمت به بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان بزرگ دزفول هستند که زحمات آنها جای قدردانی ویژه دارد.

    وی با تاکید بر لزوم مستندسازی اقدامات گروه‌های جهادی در بیمارستان بزرگ دزفول افزود: بیش از یکصد نفر در قالب گروه‌های جهادی در سه نوبت کاری در بیمارستان بزرگ دزفول فعال هستند و در برخی موارد فرد در بیمارستان شاغل است ولی نوبت عصر را بدون دستمزد سر کار می‌رود و به بیماران خدمت می‌کند.

    عظیمی‌فر با بیان اینکه هیچ یک از نیروهای جهادی فعال در بیمارستان بزرگ دزفول واکسن کرونا تزریق نکرده‌اند، گفت: بعد از پیگیری‌های صورت گرفته قرار شد سهمیه‌ای برای این نیروها در نظر گرفته شود ولی در اقدامی ارزشمند این نیروها سهمیه را نپذیرفتند و اعلام کردند واکسن‌ها را به دیگر اقشار جامعه که نیاز بیشتری دارند تزریق کنید.

    وی این اقدام گروه‌های جهادی فعال در بیمارستان بزرگ دزفول را یادآور دوران دفاع مقدس دانست که رزمندگان از سهمیه خود به دیگر رزمندگان می‌بخشیدند.

    رئیس شورای اسلامی شهر دزفول ادامه داد: این افراد در گمنامی در حال دادن دارو و غذا به بیماران کرونایی و ماساژ دادن آنها هستند و از هیچ خدمتی برای بیماران دریغ نمی‌کنند.

    وی با اشاره به بازدید از بیمارستان بزرگ دزفول به همراه فرماندار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول و نیروهای جهادی گفت: در این بازدید تصمیم بر این شد که یک بخش دیگر به بخش‌های کرونایی بیمارستان اضافه شود که همان شب تا صبح با همت وصف نشدنی مسوولان و خیران این بخش آماده شد و مورد استفاده قرار گرفت.

    شهرستان دزفول در وضعیت بحرانی کرونا قرار دارد و ظرفیت بیمارستان‌های این شهرستان تکمیل است.