• سرهنگ شاهین حسنوند روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از جمله شگردهای کلاهبرداران سایبری راه اندازی گروه‌هایی در شبکه‌های اجتماعی و دعوت از کاربران برای افزودن مخاطب است، در این گروه‌ها که با عنوان " اد بزن، پول بگیر" نیز شناخته می‌شوند این طور به کاربران خود القاء می‌شود که در ازای دعوت تعداد مشخصی کاربر به گروه، مبالغی به حساب آنان واریز می‌شود.

    وی افزود: این درحالی است که در این گروه‌ها ممکن است برای تعداد محدودی از افراد مبالغی واریز شود اما برای تمامی کاربران واریز پولی انجام نشده و اگر رسید پولی هم برای کاربر صادر بشود، جعلی است که یا به وسیله اپلیکیشن‌های رسیدساز صادر شده و یا تصویر فتوشاپی است.

    سرهنگ حسنوند ادامه داد: این گروه‌ها با سوءاستفاده از عناوین برخی از بانک‌ها و کارخانجات سعی در جلب اعتماد کاربران داشته و اکنون نیز با نزدیک شدن به ایام انتخابات، شاهد فعالیت برخی از این گروه‌ها تحت عنوان حمایت از برخی از جریانات سیاسی و کاندیداهای احتمالی انتخابات در شبکه‌های اجتماعی هستیم.

    رئیس پلیس فتای استان خوزستان به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان فریب کانال‌ها و گروه‌هایی که ادعا دارند از کاندیدای خاصی یا جریان خاص سیاسی حمایت می‌کنند را نخورده و اطلاعات هویتی خود را برای آنها ارسال نکنند و یا وجهی تحت عنوان کمک به ستاد انتخاباتی برای آنها واریز نکنند.

    وی ادامه داد: احتمال ارسال درگاه‌های بانکی فیشینگ «جعلی» برای کاربران وجود دارد که در صورت کلیک بر روی آن و انجام عملیاتی بانکی برای واریز وجه، اطلاعات بانکی آنها به سرقت رفته و گرفتار یک کلاهبرداری مالی شوند.

    سرهنگ حسنوند خاطر نشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir اطلاع‌رسانی کنند و از کارشناسان پلیس راهنمایی‌های لازم را دریافت کرده و همچنین از آخرین مطالب آموزشی و اخبار سایبری مطلع شوند.