• به گزارش ایرنا کورش مودت عصر دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش دزفول در سالن جلسات ناحیه مقاومت بسیج دزفول یاد و خاطره ۳۰۵ شهید فرهنگی و ۲هزار و ۸۳۰ شهید دانش آموز را گرامی داشت و افزود: در کنکور امسال برای پذیرش رتبه های زیر یکهزار با رشد ۳۷ درصدی مواجه بودیم که دزفول نیز از این سهمیه ها بهره‌مند است.
    وی با بیان اینکه خوزستان یک میلیون و هفت هزار دانش آموز و ۶۴ هزار پرسنل فرهنگی دارد، ادامه داد: پنج هزار و ۵۵۱ ساختمان آموزشی در خوزستان وجود دارد.
    مودت به وجود حدود ۸۰ هزار دانش آموز و پنج هزار معلم در دزفول اشاره و بیان کرد: مدیریت این حجم پرسنل و فضای آموزشی نیازمند برنامه ریزی منسجم و شبانه روزی است.
    وی افزود: کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش دزفول مدیریت و این مشکل با جابجایی‌های صورت گرفته مرتفع شد و صرفه جویی های خوبی در این زمینه انجام شده است.
    مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان اظهارداشت: توافق نامه های امضا شده در خصوص ساخت مدارس در دزفول عملی خواهند شد و کمبود نیروهای انسانی دزفول با استفاده از نیروهای آزاد و رسمی جبران می شوند تا کلاسی بدون معلم نماند.
    وی افزود: سال گذشته از محل تربیت معلم و ماده ۲۸، چهار هزار و ۳۵۰ نیرو به آموزش و پرورش خوزستان اضافه شد.
    مودت گفت: برای انتقالی نیروهای فرهنگی دزفولی که در سایر شهرها بکار گرفته شدند اقدام خواهد شد و مجوزهای لازم برای ایجاد رشته های تحصیلی موردنیاز فنی و کار و دانش در دزفول صادر می‌شود.
    مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان اظهارداشت: با وجود مجازی بودن آموزش ها، دانش آموزان از نظر روحی شکننده شده‌اند که برنامه های پرورشی و ورزشی در برنامه های شاد گنجانده شده است.
    وی برنامه شاد با ۱۵ میلیون کاربر را یک دستاورد بزرگ در دوران کرونا دانست و افزود: سند چشم انداز آموزش و پرورش خوزستان ترسیم و اهداف طبق آن برنامه ریزی می‌شوند.
    مودت به اقدامات خیرین استان خوزستان نیز اشاره کرد و گفت: استان خوزستان رتبه دوم خیرین مدرسه ساز را در کشور دارد که این رتبه در شرایط کرونایی نیز حفظ شد ضمن اینکه در طرح آجر به آجر نیز رتبه نخست کشور از نظر مبلغ و نفرات به خوزستان رسید.
    وی افزود: پیگیری های لازم برای درنظر گرفتن زمین در مناطقی از دزفول که کمبود فضای آموزشی دارند نیز انجام خواهد شد.

    رضا محمدی خباز مدیر آموزش و پرورش شهرستان دزفول نیز گفت: راه اندازی مجدد هنرستان وابسته به کشاورزی بعد از ۱۴ سال و پذیرش دانش آموزان روستایی و عشایری در رشته های امور باغی و امور زراعی، امور دامی، تعمیر و نگهداری ماشین آلات کشاورزی از اقدامات انجام شده است.

    وی افزود: راه اندازی هنرستان تخصصی رشته حسابداری و بورس و هنرستان تخصصی تعمیر تلفن ثابت و همراه و توسعه رشته های تاسیسات سرمایشی و ماشین های بنزینی از دیگر برنامه های آموزش و پرورش دزفول است تا بتوان دانش آموزان را به سمت رشته های فنی و کار و دانش سوق داد.

    حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی امام جمعه شهرستان دزفول نیز ارتقای علمی و آموزشی آموزش و پرورش را از دغدغه های اصلی دانست و گفت: بخشی از تلاش معلمان در شرایط کرونایی که به صورت مجازی انجام می شود بر دوش مادران هم افتاده و مادران نیز قدر زحمات معلمان را بیشتر درک می کنند.

    علی فرهمندپور فرماندار ویژه دزفول نیز گفت: خیران مدرسه ساز دزفول جایگاه ویژه ای در کشور دارند که از ظرفیت آنها به خوبی در دزفول استفاده شده است و امیدواریم تداوم یابد.