• به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی این مرکز دکتر عظیم معتمدفر چهارشنبه اظهار داشت: در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه، بیمار ۵۲ ساله مبتلا به سیروز کبدی که از تومور بدخیم کبد، بزرگی طحال و پایین بودن پلاکت خون رنج می‌برد با هماهنگی‌ به عمل آمده با مسئولین مرکز و اتاق عمل آنژیوگرافی پریفرال برای سیر مراحل درمان به بخش اینترونشنال رادیولوژی انتقال داده شد.

    وی افزود: سیروزکبدی یکی از بیماری‌های کبدی است که درمراحل پیشرفته باعث بزرگی طحال و افت شدید پلاکت خون می‌شود، در چنین شرایطی انجام جراحی با ریسک بالا و خطر برای بیمار همراه است و با روش‌های آنژیوگرافی و اینترنشنال رادیولوژی، بدون جراحی و بدون نیاز به بیهوشی، تحت درمان قرار می گیرد.

    معتمدفر ادامه داد:بعد از انتقال بیمار به اتاق عمل آنژیوگرافی برای جلوگیری از کاهش پلاکت خون ابتدا حدود ۸۰ درصد شریان‌های طحال بسته و بلافاصله حدود پنج واحد پلاکت تزریق و پس از اطمینان از افزایش پلاکت به میزان کافی تصمیم به درمان تومور بدخیم گرفته شد.

    فوق تخصص اینترونشنال رادیولوژی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی گلستان اهواز گفت: به دلیل مشترک بودن شریان کبدی و شریان طحالی، ابزارهای مخصوص درمان به سمت کبد هدایت شدند و با تزریق مستقیم داروهای شیمی درمانی به داخل تومورکبدی برای تکمیل مراحل درمان برنامه ریزی و در مرحله بعد شریان تغذیه کننده تومور به طور کامل بسته و خونرسانی به تومور کبدی قطع شد.

    وی اضافه کرد: این نوع درمان یک پروژه بسیار پیچیده است که به کمک دستگاه آنژیوگرافی پیشرفته موجود در مرکز، توسط تیم اینترونشن گروه رادیولوژی و با حمایت و پشتیبانی مسئولان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی گلستان انجام شد و با مهار عارضه سیروز کبدی، فرصت آمادگی کافی به بیمار برای درمان اصلی یعنی پیوند کبد داده می‌شود.

    معتمدفر بیان کرد: همچنین به دلیل اینکه پیوند کبد در این مرکز انجام می‌شود تمامی اقدامات لازم برای بیمار انجام شده و در صورت لزوم پیوند کبد نیز در همین مرکز انجام خواهد شد.

    مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی گلستان اهواز با مساحت کلی ۶ هزار و ۳۰۰ مترمربع و زیربنای ۳۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع با تعداد ۷۱۸ تخت فعال و نیز تعداد ۳۸ بخش بستری و ۲۰ بخش پاراکلینیک در حال فعالیت و خدمت به مردم است.