• به گزارش ایرنا قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در نشست شورای راهبری کاهش تصادفات خوزستان در سرسرای استانداری بیان کرد: دیروز در هندیجان چندین نفر در یک آیین عزاداری با در دست داشتن اسلحه و تیراندازی به سطح شهر آمدند و باعث اختلال در امنیت و آرامش مردم شدند.
    وی گفت: نیروی انتظامی و قوه قضاییه باید با این رفتار نادرست به شدت برخورد کنند تا کسی به خود جرات قانون شکنی و ایجاد رعب و وحشت را به خود ندهد.
    استاندار خوزستان با اشاره به دستگیری ۲۳ نفر از عاملان تیراندازی در هندیجان بیان کرد: از قوه قضاییه و نیروی انتظامی انتظار داریم که به شدت با این افراد برخورد کنند تا درس عبرتی برای سایر افراد قانون شکن باشد و از انجام اینگونه رفتارهای هنجارشکن در جامعه جلوگیری شود.
    وی با اشاره به اینکه مفهوم عدالت و نظم، ایستادن در برابر ظالم و ظلم است افزود: افرادی که در جامعه در آیین‌ها، از اسلحه استفاده می‌کنند و باعث ترس و وحشت و در مواردی باعث مرگ افراد می‌شوند مایه آبروریزی استان هستند.
    سلیمانی دشتکی بیان کرد: طبق قانون هیچ فردی اجازه ندارد که با استفاده از اسلحه در شهر و جامعه باعث ترس مردم شده و آرامش جامعه را بر هم زند.

    استاندار خوزستان گفت: رفتارها و فرهنگ‌های نادرست باید اصلاح شود و با افراد خاطی باید نهایت برخورد بازدارنده را داشت.
    وی در ادامه با اشاره به اقدام به سرقت تابلوهای راهنمایی و رانندگی در خوزستان از سوی سارقان مسلح بیان کرد: باید طبق قانون با سارقان برخورد کرد تا عبرتی برای دیگران شود و تجهیزاتی که برای رفاه حال مردم است سرقت نشود.

    روز سه‌شنبه در یک آیین تشییع در هندیجان در جنوب شرق خوزستان، افرادی بر اساس رسوم غلط طایفه‌ای ، اقدام به تیراندازی کردند که موجب رعب و وحشت اهالی شد.

    استفاده از ظرفیت روحانیان برای ریشه کن کردن رفتارهای نادرست
    استاندار خوزستان داد: علما و روحانیان باید برای ریشه کن کردن رفتارهای نادرست و فرهنگ‌های غلط ورود کنند.
    وی گفت: روحانیان باید با فرهنگ سازی درست، در دوری از رفتارهای ناشایست و نا به هنجار برخی افراد کمک کنند.

    تهیه نقشه راه برای کاهش تصادفات در خوزستان
    سلیمانی دشتکی همچنین گفت: نقشه راهی برای کاهش تصادفات در خوزستان تهیه شده تا براساس آن، تصادفات در استان کاهش یابد.
    استاندار خوزستان افزود: متاسفانه برنامه‌های مختلفی برای بهبود وضعیت خوزستان در بخش‌های مختلف تدارک دیده می‌شود اما اجرایی نمی‌شوند.
    وی گفت: از سال ۹۹ طرحی برای کاهش تصادفات در خوزستان توسط مشاوران و متخصصان منتخب در حال تکمیل است که تاکنون ۷۰ درصد پیشرفت داشته است.
    استاندار خوزستان با بیان اینکه کتابچه‌هایی در این طرح برای انجام روش‌هایی در کاهش تصادفات در شهرستان‌های مختلف خوزستان تهیه شده ادامه داد: مدیران مربوطه به مدت ۱۰ روز مهلت دارند این کتابچه را بررسی کنند و در مدت یک ماه فرصت دارند نواقص این کتابچه را برطرف شود.

    گفتنی است طرح کاهش تصادفات در تمامی کشور اجرایی شده و در خوزستان از سال ۹۹ کلید خورده است.

    این طرح از سوی مشاوران و محققان در این حوزه برای شناسایی نقاط پر خطر خوزستان و راه‌های کاهش میران تصادفات انجام گرفته است.

    تاکنون ۷۰ درصد طرح انجام شده و طبق اعلام مشاوران تا پیش از پایان دولت دوازدهم، طرح تکمیل می‌شود.