-
http://rahronews.ir/?p=353288
دکتر سید محمد علوی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: این اقدامات و برنامهریزیها به ویژه در ۱۵ شهرستان خوزستان با داشتن آیینهای بیشتر، از ۱۳ اردیبهشت جاری آغاز شده است.
وی در خصوص این اقدامات گفت: در تمام شهرستانها اقدام به تهیه روز شمار اقدامات پیشگیرانه به منظور ممانعت از شروع پیک جدید شده و پس از عید فطر، بر اساس روز شمار معاونت بهداشتی، فعالیتهای روزانه اجرا و پایش میشود.
علوی ادامه داد: مسوولان مربوطه تمام شهرستانهای خوزستان اقدامات خود را برای کنترل آرامستانها در مناطق شهری و روستایی به صورت گزارش تصویری و یا مکتوب به معاونت بهداشت اعلام میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز بیان کرد: با توجه به در پیش بودن خریدهای عید فطر، نظارتها بر پروتکلهای بهداشتی به ویژه در بازارها و ساماندهی بازارچهها و دستفروشان با کمک شهرداری و نیروی انتظامی تشدید میشود.
وی گفت: همچنین شناسایی افراد فوت شده در محلات و هماهنگی با خانواده متوفی به منظور ممانعت از دید و بازدید حضوری و تسلیت به صورت مجازی، و ارسال گزارش به معاونت بهداشت از دیگر اقدامات در این زمینه است.
وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت بلندگوی مساجد برای اطلاع رسانی به زبان عربی به ویژه مساجد موجود در بازارچه ها، آرامستانها و نقاط مهم و پرازدحام شهرها و گزارش اقدامات و جلب مشارکت مردمی با استفاده از ظرفیت سمنها و بزرگان طوایف و عشایر نیز از جمله دیگر برنامهها است.
علوی افزود:با توجه به افزایش دید وبازدیدها در ایام عید سعید فطر در خوزستان، بیم آن میرود که توجه نکردن به محدودیتهای کرونایی، موجب شود تا دوباره شاهد افزایش تعداد مبتلایان به کرونا و قرمز شدن بیشتر شهرستانهای خوزستان باشیم.
بر اساس آخرین اعلام رنگ بندی شهرستانها از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تعداد شهرستانهای قرمز خوزستان از ۱۰ به هفت شهرستان شامل اهواز، بهبهان، اندیمشک، شوش، ماهشهر، باغملک و ایذه کاهش یافته است.
همچنین ۱۱ شهرستان مسجدسلیمان، دزفول، رامهرمز، شوشتر، کارون، رامشیر، دشت آزادگان، خرمشهر، آبادان، امیدیه و شادگان در وضعیت نارنجی کرونایی و شهرستانهای هفتکل، باوی، حمیدیه، گتوند، اندیکا، هندیجان، لالی، آغاجاری و هویزه در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
Sunday, 17 November , 2024