• هومن کلانتری روز شنبه با اشاره به معضلات محل نامناسب تخلیه زباله‌ها در گتوند، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: آلودگی هوا پس از سوزاندن زباله‌ها، ورود زباله‌ها به کانال بزرگ آبیاری کشاورزی، ورود شیرابه زباله‌ها به مزارع و آلودگی زمین‌های کشاورزی وسفره‌های زیرزمینی، تردد دام به محل انباشت زباله، تجمع سگ‌های بدون صاحب و دسترسی راحت زباله گردها به زباله و آلودگی ثانویه که ایجاد می‌کنند از جمله معضلات محل تخلیه و دفن غیر اصولی زباله‌ها در گتوند است.

    وی با بیان اینکه تاکنون شکایتی بر ضد شهرداری گتوند از سوی شبکه بهداشت و درمان نشده است، ادامه داد: برای برطرف شدن مشکل دفع زباله‌، چند نوبت گزارش و اخطار برای شهرداری گتوند فرستاده شده و این موضوع پارسال پنج مورد و امسال یک مورد در شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان گتوند مطرح شده است.

    مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان گتوند با اشاره به پاسخ شهرداری گتوند در این خصوص گفت: با پیگیری شهرداری‌ها و فرماندار گتوند و با اجرای طرح جامع مدیریت پسماند این شهرستان مقرر شد، در آینده نزدیک با احداث جایگاه موقت دفع زباله در شهرستان و پس از آن انتقال زباله‌ها از گتوند، این مشکل برطرف شود.

    کلانتری افزود: شهرداری‌ گتوند باید برای اجرای هر چه سریعتر طرح مدیریت پسماند شهری این موضوع را با جدیت پیگیری کنند.

    خبرنگار ایرنا برای کسب نظر شهردار گتوند در این باره با وی تماس گرفت که حاضر به پاسخگویی نشد.

    به گزارش ایرنا، محل تخلیه زباله گتوند با حدود چهار هکتار مساحت و تخلیه روزانه حدود ۲۵ تن زباله، به دلیل نزدیکی به شهر، جانمایی نامناسب و دفع غیراصولی، سلامت شهروندان را به خطر انداخته است.

    همواره دود ناشی از آتش سوزی در محل دفن زباله گتوند بخش زیادی از شهرگتوند و مناطق اطراف آن را فرا می‌گیرد و این آلودگی اعتراض شدید شهروندان را به دنبال داشته است.

    دفع غیراصولی زباله‌های شهر گتوند به یک معضل جدی برای سلامت شهروندان تبدیل شده تا جایی که آلودگی ناشی از آن، فعالیت واحد تولید مرغ گوشتی و کارگاه بسته بندی سبزیجات، کشاورزان و تردد عابران پیاده، خودروها و گردشگران را نیز با مشکل روبه رو کرده است.

    منطقه کوه طبل خانه و دشت اطراف آن که از زیباترین و بهترین نقاط گردشگری شهرستان گتوند است به دلیل تخلیه زباله و بوی تعفن ناشی از آن در این سال ها آسیب دیده است.

    اقدام عملی از سوی شهرداری گتوند و دیگر ادارات و دستگاه های مربوطه شهرستانی و استانی برای تسریع در رفع این مشکل و جلوگیری از آلودگی و مشکلات زیست محیطی ضرورت دارد.

    شهرستان گتوند با پنج شهر، ۴۵ روستا و جمعیت حدود ۷۰ هزار نفر در شمال استان خوزستان واقع شده است.