• امیرحسین نظری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مبلغ این تسهیلات بالغ بر ۱۴ هزار و ۷۰۲ میلیارد ریال است افزود: از این تعداد ۲۰ واحد رقمی بالغ بر هفت هزار و ۷۰ میلیارد ریال در قالب این طرح جذب کردند.

    وی با اشاره به ایرادات این طرح ادامه داد: داشتن بدهی و چک معوقه در این طرح مانع پرداخت تسهیلات می‌شود و درصد سود به نسبت بالای تسهیلات و تقسیم بندی بنگاه‌ها بر اساس مناطق برخوردار و کمتر برخوردار از موانع این طرح برای کمک به تولیدکنندگان است.

    نظری بیان کرد: گرفتن وثیقه سنگین برای پرداخت تسهیلات، ضوابط صندوق برای داشتن سهم مالکانه واحد تولیدی بالاتر از ۲۰ درصد از دیگر ایرادات این طرح است.

    رییس سازمان صمت خوزستان ادامه داد: با استفاده از مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی به صنایع برای رونق تولید کمک و مشاوره داده شود.

    وی گفت: در سه ماه گذشته به مشکلات ۱۴۶ واحد تولیدی صنعتی در خوزستان رسیدگی شد و به ۸۰۰ واحد صنعتی نیز توسط این مرکز مشاوره ارایه شد.

    بنابر این گزارش، به دلیل افزایش هزینه تولید و ورشکستگی برخی واحدهای صنعتی ، طرح رونق تولید برای حمایت و فعال ماندن واحدهای صنعتی از چند سال پیش در حال اجراست. این طرح در سه بخش تسهیلات سرمایه در گردش، تسهیلات بخش نوسازی و تکمیل پروژه‌های نیمه تمام انجام می‌شود.

    خوزستان دارای ۷۳ شهرک و ناحیه صنعتی است که تعداد ۲۵ هزار و ۲۷۹ نفر در آنها مشغول کار هستند.