• نویسنده : زهره کریمی
  • رهرو نیوز- جرفی گفت باتوجه به اهمیت موضوع  بحران سیل درخوزستان رییس و معاونت دانشگاه فرهنگیان با حضوردراستان ازمناطق سیل زده شوش، اندیمشک، کارون، رفیع، هویزه و دشت آزادگان بازدید کرده وهمچنین جلساتی را در این زمینه با فرمانداران و شهرداران شهرها انجام شده است.

     

    معاون رئیس دانشگاه فرهنگیان خوابگاه های استان را برای اسکان سیل زدگان کاملا آماده خواند و خاطرنشان کرد: گروه روانشناسان و مشاوره و کاروان های دانشجویی در قالب کانون های هلال احمردردوگروه ۳۰ نفره به مناطق سیل اعزام شدند.

     

    جرفی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در ستاد امداد، تصریح کرد: توانستیم در بحث کمک های نقدی و غیر نقدی و حضور فعال نیروی انسانی از استادان کارمندان و دانشجویان در جریان به وجود آمده برای همیاری به سیل زدگان سهیم باشیم، چرا که تمام مسئولان دولتی نهادها و ارگان ها باید خدمتگزار مردم باشند.

    وی با بیان اینکه ساختمان مدیریت استانی را در اختیار به ستاد استان برای جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی قرار داده شد اظهار کرد: این مرکز حدود یک ماه و نیم  است که بصورت شبانه‌روز برای جمع آوری کمک های غیرنقدی آماده است.

     

    رخداد های پساسیل دغه دغه ما است

     

    سرپرست مدیریت امور پردیس های استان خوزستان از برنامه جامع برای پتانسیل در ستاد امداد استان خبر داد و عنوان کرد: دغدغه های ما رخدادهای است که در پساسیل اتفاق می افتد، بنابراین اعزام گروه وسیعی از مشاوران و روانشناسان برای آمادگی خانواده ها برای زندگی روزمره آنان همراه با اعزام گروه‌های جهادی دانشجویی برای مساعدت و یاری به هم وطنان استانی را در برنامه داشته ایم.

    جرفی در پایان، مبالغ کمک‌ها را چنین تشریح کرد: کمک های غیر نقدی شامل پکیج های مواد غذایی و مصرفی، ۸۰ تخته پتو توسط پردیس فاطمه الزهرا،  ۱۵ میلیون کمک غیر نقدی توسط پردیس رسول اکرم، برقراری  موکب در اندیمشک برای پخت و پز غذای گرم و ارسال به مناطق سیل زده از جمله منطقه عبدالخان، همکاری برای توزیع کمک های گروه مقاومت حزب الله لبنان که شامل ده ماشین باری برای ارسال کمک به مناطق بوده ، همکاری در ستاد استان بوشهر به عنوان استان معین ،۱۸ چادر کمک ستاد استان و در بهبهان نیز کمک‌های غیرنقدی انجام شده است.

    انتهای پیام/*