• به گزارش خبرنگار رهرو نیوز ؛ معاون مطالعات پایه و طرح های جامع سازمان آب و برق خوزستان در نشست خبری حاشیه نمایشگاه هفته دولت در جمع خبرنگارانگفت: متولی آب های خوزستان سازمان آب برق خوزستان که  وظیفه تامین و توزیع آن را عهده دار است.

    هوشنگ حسونی  زاده با اعلام اینکه در ۱۰ سال گذشته با بزرگترین خشکسالی روبرو بوده ایم؛ تصریح کرد: منابع آب یعنی بارش از ۳۰ تا ۸۰ درصد کمتر از شرایط نرمال بوده اند، و بزرگترین چالش و برنامه سازمان این بوده که هم باید پیش بینی درستی را در زمینه بارش ها داشته باشیم و هم با ذخیره آب تنش ها را کنترل کنیم.

    وی با بیان اینکه در مقایسه با سال گذشته ۳ میلیارد متر مکعب کسری آب داریم؛ یادآور شد: سه میلیارد و دویست متر مربع آب پشت سدها ذخیره داریم که نصف آن متعلق به کرخه است.

    حسونی زاده ادامه داد: بزرگترین برنامه آبی سازمان آب وبرق خوزستان مدیریت منابع آب است که جا دارد از شخص دکتر شریعتی قدردانی کنیم.

    معاون مطالعات پایه و طرح های جامع سازمان آب و برق خوزستان در راستای مدیریت منابع آبی اظهار کرد: با توجه به مسئولیت سازمان آب و برق در موضوعات آب های سطحی دوره های اندازه گیری را فشرده کردیم و ۳۰۰ دستگاه پایش در مسیرها مستقر کردیم که اگر در یکی از رودخانه ها مشکلی به وجد آمد سریعا متوجه می شویم.

    وی خبر داد: اولین دیسپاچینگ آب کشور در سازمان آب و برق خوزستان با حضور وزیر نیرو افتتاح شد که کنترل منابع آب استان را انجام می دهد و اطلاع رسانی به مصرف کنندگان مختلف صورت می گیرد.

    حسونی زاده با اشاره به طرح ملی ۵۵۰ هکتاری عنوان کرد: با پیگیری هایی که کل استان در زمینه مجوز فاز دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری صورت گرفت متولیان درصدد پیش بردن کار هستند.

    وی تصریح کرد: در بحث طرح مبارزه با ریزگردها یکی از مشکلات ما تامین آب لازم برای این طرح بود که علیرغم محدودیت‌های شدید منابع آبی، آب مورد نیاز طرح از طریق منابع موجود به صورت موقت تامین شد. برای تامین دائم آب مورد نیاز برای ادامه کار در کانون‌های ریزگرد نیز یک ایستگاه پمپاژ در هفته گذشته راه اندازی شده است. همچنین اتمام طرح آبرسانی غدیر و استفاده آبادان و خرمشهر از این طرح آبرسانی موجب شد که مردم در این شهرها از منابع آبی مطمئن تری استفاده کنند.

    معاون مطالعات پایه و طرح های جامع سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به مشکلات مرتبط با سد گتوند گفت: سازمان آب و برق خوزستان در سال ۸۲  وجود گنبدهای  نمکی را در سد گتوند طی نامه ای به وزیر نیرو اعلام کرد اما متاسفانه پاسخ دادند که مشکل ندارد.

    وی ادامه داد: بعد از سه سال مهندس شمسایی مدیر سد گتوند شد و با تشکیل یک تیم تخصصی ثابت کرد که گنبدهای نمکی وجود دارد. همچنین در زمان آب گیری سد هم اعتراض کردیم اما متاسفانه به این مسئله توجه نشد.

     

    انتهای پیام /*

    منبع تابا نیوز