• اردشیر شجاعی اظهار کرد: در ‎راستای تحقق سند تحول بنیادین و فراهم کردن بسترهای لازم برای ارتقای مدیریت کلاس‎های چندپایه، نظارت بر فعالیت‏های آموزشی و پرورشی مدارس روستایی و همچنین ارتقای سطح مهارت‎های حرفه‎ای معلمان، طرح راهبران آموزشی و تربیتی امسال توسط ۲۱۵ راهبر آموزشی اجرا می‌شود.

     

    وی با بیان اینکه در سال تحصیلی گذشته ۲۰۵ راهبر آموزشی در ۳۸ منطقه دارای مدارس روستایی و چندپایه این طرح را اجرا کردند، افزود: نظرسنجی‌ها و بررسی‌های به عمل آمده از فعالیت راهبران آموزشی طی دو سال گذشته نشان دهنده اجرای موفق این طرح در خوزستان است. نظارت راهبران آموزشی با رویکرد تحولی و حمایتی موجب کمک به ایجاد فعالیت آموزشی مطلوب در کلاس‌های چند پایه روستایی و عشایری شده است.

     

    معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: طی دو سال گذشته راهبران آموزشی ضمن بازدید از مدارس، انجام فعالیت‎های آموزشی، پرورشی، اداری و مالی در مدارس روستایی و چندپایه و ارائه بازخوردهای مناسب و راهنمایی‎های لازم، به ارتقای سطح علمی و آموزشی در استان کمک زیادی کردند. با اجرای این طرح دانش‎آموزان با نیازهای ویژه و لازم‎التوجه و دارای اختلال یادگیری شناسایی شدند و به آن‌ها خدمات مشاوره‎ای لازم ارائه شد تا از افت تحصیلی این دانش‎آموزان جلوگیری شود.

     

    شجاعی افزود: اجرای طرح راهبران آموزشی تاثیر به‌سزایی در سایر طرح‎های آموزشی همچون درس پژوهی، جابربن حیان، معماری نوین تدریس، جلوه‌گاه اثر و اندیشه و … داشته است،  از این رو نظارت راهبران آموزشی با رویکرد تحولی و حمایتی توانسته است به ایجاد فعالیت آموزشی مطلوب در کلاس‌های چند پایه روستایی و عشایری کمک کند.

     

    انتهای پیام/*

      • منبع خبر : خبرگزاری ایسنا