• به گزارش رهرو نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خوزستان : دکتر امیر حسین نظری رییس این سازمان با اعلام این خبر گفت : از ابتدای سالجاری تا کنون به منظور رفع مشکلات واحدهای تولیدی تعداد ۶۵ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان برگزار گردیده است.

    امیر حسین نظری افزود: جهت بررسی دقیق مشکلات واحدهای تولیدی استان تعداد ۳۵۹ جلسه کمیته کارشناسی برگزار گردیده است و در این جلسات مشکلات تعداد ۳۵۸ واحد تولیدی بررسی و در هر مورد تصمیمات لازم اتخاذ گردیده است.

    وی با بیان اینکه تعداد ۴۲۸ مصوبه در جلسات کارگروه تسهیل و کمیته های کارشناسی به تصویب رسیده است اظهار کرد : امیدواریم با واگذاری تسهیلات مورد نظر تا حدود زیادی مشکلات جاری واحدها کاهش یابد.

    دکتر نظری افزود: عمده مشکلات مطرح شده شامل تعیین تکلیف بدهی به تعداد ۱۵۳ مورد ، تامین مالی و تسهیلات ۵۴ مورد ، و ۲۲۱ مورد نیز مربوط به سایر مشکلات از جمله بیمه ، مالیات ،زیربنایی می باشند که در این خصوص از این تعداد مصوبه حدود ۳۰ درصد تا کنون اجرا و مابقی نیز در دست اقدام و اجرا می باشد.

    دکتر امیر حسین نظری تصریح کرد : واحدهایی که درخواست تسهیلات رونق تولید را دارند به استناد مصوبه هیات دولت و دستور العمل بانک مرکزی از شرایط نداشتن بدهی غیر جاری ، چک برگشتی ، رعایت نسبت مالکانه و مفاد آئین نامه رعایت شاخص های مالی در اعطای تسهیلات سرمایه در گردش به اشخاص حقیقی و حقوقی توسط بانک های دولتی مستثنی می باشند.

    وی افزود : همچنین کلیه واحدهای تولیدی استان اعم از صنعتی ، کشاورزی ، گردشگری ، اصناف و .. که بنحوی با دستگاههای اجرایی استان و بانک ها دارای مشکل هستند می توانند نسبت به اعلام مشکل به دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مستقر در سازمان صنعت ،معدن و تجارت اقدام نمایند که در این خصوص با توجه به تدابیر اتخاذ شده در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به طرح مشکل در جلسات کمیته های کارشناسی و کارگروه تسهیل اقدام خواهد شد.

    دکتر نظری اظهار کرد : با توجه به اهتمام ویژه استاندار محترم استان به امور واحدهای تولیدی و ضرورت حمایت همه جانبه از اینگونه واحدها، مشارالیه طی بخشنامه ای به کلیه دستگاههای خدمات رسان استان از جمله گاز ، آب ، برق ، بیمه ،مالیات و … قطع هر گونه خدمات به واحدهای تولیدی را مشروط و منوط به طرح موضوع در جلسه کارگروه تسهیل و موافقت این کارگروه اعلام نموده است . بنابراین از کلیه واحدهای تولیدی استان درخواست دارد در صورت مشاهده رفتار مغایر با بخشنامه فوق الذکر در اسرع وقت مراتب را به دبیرخانه کارگروه اعلام و پیگیری نمایند.

    وی عنوان کرد : بر اساس تصمیم شورای برنامه ریزی استان و بخشنامه استاندار محترم استان کلیه دستگاههای اجرایی و شرکت های استان موظفند نسبت به تامین نیازهای خود به کالا و خدمات ، از محل تولیدات واحدهای استان اقدام نمایند لذا در راستای اجرایی نمودن این بخشنامه ضمن تاکید بر ارتقاء کیفیت تولیدات و کاهش قیمت تمام شده در صورت وجود بستر و زمینه عرضه کالای تولیدی شرکت در استان مراتب را اعلام تا پیگیری لازم بعمل آید.

    انتهای پیام/*