•  

     

     

    رهرو نیوز به نقل از ایرنا – دکتر سید مجید ارجمند دوشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا گفت: از این میزان حیوان گزیدگی حدود۷۵ درصد آن مربوط به مردان و ٢۵ درصد مربوط به زنان است.

    وی افزود: بیشترین موارد حیوان گزیدگی در گروه سنی ٢۰ تا ٣٩ ساله است.

    وی اظهار داشت:٩٢ درصد از این سگ گزیدگی‌ها مربوط به سگ های صاحب ‌دار است که به علت قلاده گذاری نشدن و یا واکنش سگ ها در برابر آزار و اذیت صورت گرفته است.

    معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با اشاره به میزان کشندگی بیماری هاری اضافه کرد: میزان کشندگی بیماری هاری بالا و ۱۰۰ درصد است به طوری که پس از بروز علائم بیماری، انسان یا حیوان مبتلا، قابل درمان نیست و منجر به مرگ می‌شود.

    به گفتهٔ وی در سال گذشته ٨۰۵ مورد حیوان‌ گزیدگی در جهرم وجود داشته است.

    هایده پروین، کارشناس بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی جهرم نیز راه‌های انتقال این بیماری را شامل گازگرفتن حیوان مبتلا، پنجه ‌کشیدن حیوان به ویژه دربارهٔ گربه و گربه ‌سانان، لیسیده ‌شدن پوست زخمی یا خراش‌ دار توسط حیوان مبتلا، لیسیدن چشم، لب و بینی توسط حیوان آلوده و تنفس در غارهایی که خفاش ها زندگی می‌کنند، دانست.

    وی با اشاره به علائم بیماری هاری در انسان گفت: حدود ٢ تا ٨ هفته پس از ورود ویروس به بدن انسان، علائم اولیه بیماری مانند خستگی، بی‌اشتهایی، افسردگی، بی‌قراری، تحریک‌پذیری، بی‌خوابی، سردرد، تب، تهوع و استفراغ، درد شکم و غیره بروز می‌کند.

    جهرم در فاصلهٔ ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

     

    انتهای پیام /*