-
https://rahronews.ir/?p=7824
به گزارش پایگاه خبری رهرو نیوز: در بخش ادبیات ایران، داستان هایی از صمد طاهری، احمد درخشان، ماشالله خاکسار، حسین مقدس، بهروز ناصری، زینب گشتیل و ناداستانی از محمد عابدی و نیز، اشعاری از نیلوفرشریفی، جمیله جلیل زاده، سارا ناصر نصیر،ستاره امین اللهی، منصور ململی، شهین راکی، سجاد بهارلو،هرمز سعدالهی، عباس عالیپور ،آیسا حکمت، علی رشیدی، محمد صفایی، نادر احمدی، فرزانه کارگر، شهره رنج ور و بیژن شیبانی را می خوانیم.
بخش ادبیات جهان را ترجمه داستانهایی از سرورالسادات جواهریان( چهل سال بعد)، ستارجلیل زاده(قایقران ) و شناخت نامه و اشعاری از یوهان کریستیان یاکوب فان اسخاخن و هرمان دکونینک(ترجمه نیلوفر شریفی) و استفان دان (ترجمه طناز تقی زاده) تشکیل می دهد.
پرونده ادبی این شماره با عنوان ” دارم پرنده می شوم در این سن و سال” که برگرفته از یکی از اشعار هرمز علی پور می باشد در مورد زندگی و آثار این شاعر پرمایه ی جنوبی است که علیرضا عباسی،سعید سروش راد ، علی پور صفری و زینب ممبینی در این پرونده به بررسی و تحلیل زندگی ادبی هرمز علی پور پرداخته اند. در پایان این پرونده نیز، زینب ممبینی، گفتگویی با این شاعر انجام داده است.
” هیچ شاعری تحت تاثیر خودش نیست” عنوان گفتگویی است که یونس گرامی با دکتر سریا داودی حموله پیرامون مولفه های شعر مدرن انجام داده است.
شیوه های گوناگون خشونت ورزی در فضای ادبی امروز ایران (حسام جنانی) و مقدمه ای بر ساختارگرایی و روایت شناسی بر اساس نظریه گرمس (رضا نکویی) بخش مقالات و ساختار روایت در رمان سلوک محمود دولت آبادی( سریا داودی حموله ) ،غروب راوی (محمد جانبازان) و بررسی تطبیقی رمانهای سوربز و مردگان جزیره موریس (حسین گیتی) بخش نقد این شماره از مجله را شامل می شوند.
طراح دانمارکی بانک ملی تهران و خانه ی اپرا “سیدنی” ( محمود دهقانی) و مامان، اقلیم نفتی فراموش شده (غلامرضا بهنیا) بخش میراث این شماره را تشکیل می دهند.
در بخش برداشت آزاد این شماره علاوه بر معرفی کتاب، یادداشت ها و مطالب متنوعی از قباد باقری،سروش انشان ،آرش ذوالقدری و مهدی معرف آمده است.
شماره پانزدهم ماهنامه ی سیاه مشق در ۱۶۸ صفحه و به قیمت ده هزار تومان روانه ی بازار نشر شده است.
انتهای پیام/*
Sunday, 24 November , 2024