• به گزارش رهرو نیوز- مهران مکوندی روز یکشنبه ۱۲ خردادماه در تشریح فعالیت های مجموعه های خدمات فنی و ویژه شرکت در این مدت، گفت: حفاری افقی و جهت دار از شیوه های روز آمد صنعت حفاری به شمار میآید.

     

    وی با اشاره به اینکه  این روش دارای تخصص ویژه و موارد کاربردی خاص از نظر موقعیت های عملیاتی و شرایط محیطی است، افزود: علاوه بر حفاری جهت دار و افقی در مدت پیش گفته در مدیریت خدمات ویژه حفاری ۱۶۳ متر مغزه گیری از سه حلقه چاه محقق شد که در کسب اطلاعات جامع از مخازن نفت و گاز بسیار با اهمیت است.

     

    مکوندی با تاکید بر اینکه هر یک از خدمات تخصصی فنی و ویژه حفاری در اجرای عملیات حفر چاه های نفت و گاز نقش اساسی و مکمل زنجیره فرآیند کار می باشد، اظهار کرد: اجرای ۶۷ مورد عملیات نمودارگیری درون چاهی، ۷۸ مورد نمودارگیری سطحی و ۵۵ عملیات تکمیل چاه در این چارچوب صورت گرفته که در مجموع افزون بر ۲۰۰ عملیات تخصصی می گردد.

     

    معاون مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در امور فنی و مهندسی گفت: در حوزه مدیریت خدمات فنی از ابتدای فروردین تا پایان اردیبهشت ماه  ۸۵۱ عملیات شامل ۱۸۱ مورد سیمانکاری، ۲۱ مورد عملیات اسید کاری ویژه، ۳۸۶ مورد عملیات تزریق پذیری، ۴۷ مورد خدمات لوله مغزی سیار، ۷۸ عملیات آزمایش چاه با ساق مته و ۱۲ عملیات کامل و ویژه حفاری با هوا انجام گردید.

     

    وی افزود: ۱۰ عملیات حفاری کامل و ویژه به روش فروتعادلی (UBD) به متراژ ۳۴۰ متر، ۸۴ عملیات لوله گذاری چاه، ۱۳ مورد نصب آویزه و ۱۹ مورد آزمایش بهره دهی چاه از دیگر موارد خدمات فنی و مهندسی است که از سوی این شرکت در دو ماه  نخست امسال به هنگام عملیات حفاری و تعمیر چاه های نفت و گاز به شرکت های متقاضی و کارفرمایی ارایه شده است.

    انتهای پیام/*