- نویسنده : خبرنگار: الهام خلجی
-
- منبع خبر : به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز
https://rahronews.ir/?p=1266891
مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: در راستای افزایش سطح اختیارات و امور اجرایی به مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر، نخستین کمیته فنی و قانونی صدور شناسه ی نظارت کارگاهی و مسئولین فنی مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی شوشتر در سال ۱۴۰۱ در محل مدیریت غذا و دارو این دانشکده تشکیل شد.
به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز، دکتر مینا اندیشمند اظهار کرد: در این کمیته ۳ پرونده، که شامل یک فقره تمدید پروانه بهداشتی ساخت کارگاهی، یک پرونده جهت تصدی پست مسئول فنی صنایع بهداشتی و همچنین تعداد یک پرونده دیگر؛ مربوط به تغییر مدیر عامل کارخانه صنایع غذایی؛ جهت اتخاذ تصمیم مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: این کمیته ی تخصصی با حضور مدیر غذا و دارو، سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، یک عضو هیئت علمی دانشگاه، نماینده جامعه مسئولین فنی و کارشناس تخصصی نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی تشکیل شد، همچنین رئیس اداره حراست و کارشناس مسئول بازرسی دانشکده نیز در این جلسه حضور داشتند.
مدیر غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی شوشتر تصریح کرد: این امر برای اولین بار و با اخذ تفویض از سازمان غذا و دارو در خصوص تمدید پروانه های ساخت و صدور پروانه های شناسه کارگاهی برای اولین بار در دانشکده علوم پزشکی شوشتر انجام گرفته است که این مهم به طور قابل توجهی باعث کاهش تردد متقاضیان به مرکز استان، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد اشتغال برای جوانان شده است.
وی در پایان گفت: از همه همکاران پرتلاش در اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تشکر می کنم و آرزوی توفیق روز افزون آنها را در جهت دستیابی به اهداف این مدیریت و دانشکده علوم پزشکی شوشتر از خداوند منان خواستارم.
Monday, 25 November , 2024