-
https://rahronews.ir/?p=1271198
به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز و به نقل از روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دکتر مهردادشریفی معاون اجرایی مرکزبهداشت استان و مهندس مهران معلم مدیرسلامت محیط وکار معاونت بهداشت از روند اجرای برنامه سلامت نوروزی در شهرستانها بازدید کردند.
در این بازدید از آشپزخانه ها – اماکن بین راهی و پمپ بنزین ها بازدید به عمل آمدکه ضمن بررسی وکنترل بهداشت موادغذایی،وضعیت بهداشتی آشپزخانه از نظر فضای فیزیکی،بهداشت ابزارکار و بهداشت فردی کارکنان و اماکن بین راهی و پمپ بنزین ها نیز ازنظررعایت موارد بهداشتی مورد بازدید و بررسی بهداشتی قرار گرفتند.
معاون اجرای مرکزبهداشت استان در این خصوص اظهار داشت: در این طرح کلیه ی اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس از جمله رستورانها، اغذیه فروشیها، پایانههای مسافربری، ساندویچیها، آش فروشیها، قنادیها، نانواییها و رستورانهای بین راهی، پمپ بنزینها؛ سامانه های آبرسانی، نماز خانهها ،کارخانجات و اماکن عمومی با هدف رعایت کامل موازین بهداشتی، درکلیه ی شهرستانهای تحت پوشش مجموعه، توسط تیم های بازرسی کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط و حرفهای، در شهرستان و معاونت بهداشت دانشگاه مورد بازدید و ارزیابی قرار خواهند گرفت که در همین راستا تیمهای مشترک بازرسی ویژه نیز با همکاری بهداشت، دامپزشکی، اتاق اصناف، تعزیرات، اداره اماکن و شهرداری تشکیل میشود.
دکتر شریفی با اشاره به اینکه در ایام نوروز تمرکز اصلی بر بازرسی از مجتمعهای رفاهی بین راهی، قنادیها و رستورانها خواهد بود تصریح کرد: محل اسکان مسافران و مدارسی که برای اسکان مهمانان نوروزی در نظر گرفته شده است نیزدر این طرح بصورت ویژه بازرسی میشوند.
مدیرسلامت محیط وکار معاونت بهداشت نیزرعایت بهداشت فردی و اجتماعی در ایام تعطیلات نوروز را مهم دانسته و توصیه کرد: شهروندان عزیز با رعایت بیش از پیش بهداشت فردی و توجه ویژه به رعایت بهداشت مواد غذایی مصرفی به حفظ سلامتی خود و دیگران کمک کنند و مواد غذایی را از محلهایی که ضوابط بهداشتی به ویژه بهداشت فردی را رعایت میکنند، خریداری نمایند.
مهندس معلم با اشاره به اینکه طرح بسیج سلامت نوروزی با هدف حفظ و ارتقای سلامت مسافران نوروزی و مردم اجرا میشود، خاطرنشان کرد: معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ ارتباطات مردمی، آماده دریافت هرگونه شکایت در حوزه بهداشت مواد غذایی، آب شرب و هر گونه خدمات مرتبط در حوزه بهداشت میباشد تا کارشناسان در اسرع وقت نسبت به پیگری تاحصول نتیجه شکایات اقدام نمایند.
Saturday, 23 November , 2024