- نویسنده : خبرنگار: الهام خلجی
-
- منبع خبر : به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز
https://rahronews.ir/?p=1272574
در این نشست تخصصی که با حضور سرکار خانم خداپرست مشاور محترم وزیر نیرو، عبدالملکی ریاست محترم اتاق بازرگانی ایران، رفیعی رئیس انجمن روابط عمومی ایران، خانم خرمی نماینده انجمن مفاخر معماری ایران و فرجمانی مدیریت گردشگری و مهندسی عمومی آب خوزستان و همچنین صاحب نظران حوزه گردشگری و سرمایه گذاران بخش خصوصی تشکیل گردید، مهندس نجارآسیابانی به عنوان اولین سخنران و ارائه کننده به تشریح فرصت های سرمایه گذاری به ویژه گردشگری در حوزه آبی شهرستان شوشتر پرداختند.
به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز، ایشان در ابتدا با معرفی استان خوزستان بعنوان استانی غنی از فرهنگ و آثار بجا مانده از دوران پیش از میلاد که وجود ۳ اثر جهانی و همینطور تنوع آب های موجود از قبیل آب های آزاد، تالاب، انهار و رودخانه های خروشان که هر کدام ماهیتی متفاوت با دیگری دارد در این استان اشاره و منظرهای طبیعی را به عنوان نمونه هایی از فرصتهای سرمایه گذاری گردشگری پایدار در کنار تعداد آثار تاریخی اشاره نمود.
وی از شهرستان شوشتر به عنوان یکی از رئوس مثلث طلایی نام برد که در دل دشت همیشه سبز خوزستان چشم نوازی می کند و افزود علاوه بر خانه های تاریخی، آثار ارزشمند مذهبی، بافت متراکم تاریخی و خصوصاً منظومه آبی تاریخی ثبت شده در فهرست جهانی میتواند بیش از پیش مقصد سفر گردشگران باشد.
وجود رودخانه های شطیط گرگر و کانال داریون خود به تنهایی فرصت ایجاد بسترهای سرمایه گذاری در حوزه گردشگری آبی است و حضور خیل گسترده گردشگران کنونی در حاشیه رودخانه ها می تواند تایید کننده این موضوع باشد.
وجود مسیر رودخانه ای به سمت شمال شوشتر و وجود بیشه زار های طبیعی به منظور برپایی کمپ های ساحلی نیز میتواند مکملی برای گردشگری آبی در این شهر تاریخی باشد.
سرپرست میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شوشتر ظرفیت های کنونی اقامتگاه های سنتی و مدرن را نیز نقطه عطفی برای تشویق گردشگران در مدیریت مقصد دانست و از کلیه سرمایه گذاران خواست تا با حضور و سرمایه گذاری در حوزه گردشگری شوشتر هم حامی صنعت گردشگری به عنوان پنجمین صنعت ارز آور جهان باشند و هم از این طریق بازگشت سرمایه خود را تضمین نمایند.
در پایان نیز از حضور مشاور وزیر نیرو استفاده و علاوه بر درخواست حذف آلایندگی و فاضلاب های شهری از رودخانه ها، خواستار رسیدگی ویژه به شبکه فرسوده آبرسانی در بافت تاریخی شوشتر شد و اظهار داشت که کاستی اعتبارات لازم در جهت احیای شبکه آبرسانی سبب آسیب رساندن به بنا های ارزشمند و احتمال بروز حوادث جانی و مالی را به میزان بسیار وسیع به دنبال خواهد داشت.
Saturday, 23 November , 2024