• نویسنده : خبرنگار: الهام خلجی
  • شوشتر، به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز، رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر گفت: تلاش برای اصلاح فرهنگ موجود و اجرای سیاست های کلی قانون جوانی جمعیت و همچنین آگاه سازی مهم ترین راه برون رفت از بحران جمعیتی و پیشگیری از سالمندی است.

    دکتر مجتبی کلانتر اظهار کرد: افزایش سریع جمعیت سالمندان کشور تأثیر قابل توجهی بر خود فرد سالمند، خانواده ها و جامعه دارد، و می تواند مشکلات جدی ایجاد کند.

    وی افزود: افزایش جمعیت سالمندان و کاهش نیروی جوان به یک بحران تبدیل شده و این معضل برای آینده کشور ما که با سرعت بالاتری به سمت پیری جمعیت می‌ رود، بیشتر نگران کننده است.

    رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر فرهنگ سازی و افزایش نرخ ازدواج و فرزندآوری و کاهش نرخ طلاق را مهم ترین راه برون رفت از بحران‌جمعیتی و دستیابی به جامعه جوان دانست و اذعان داشت: در صورت تغییر نکردن روند جایگزینی جمعیت با موجی از جمعیت پیر و غیرمولد مواجه خواهیم بود که با توجه به ظرفیت‌های اقتصادی کشور و نیاز به جمعیت جوان و مولد در آینده می‌تواند بحران‌زا باشد.

    وی با اشاره به پیامدهای منفی کاهش جمعیت در زندگی خانواده‌ها و اثرات سالمندی و پیری جمعیت طی سال‌های آینده تصریح کرد: باید اقدامات لازم برای فرهنگ‌سازی و اصلاح نگرش مردم نسبت فرزندآوری صورت گیرد. زیرا که جوانی جمعیت یک اقدام ملی و هویت سازی برای نسل آینده و دفاع از امنیت است.

      • منبع خبر : به‌ گزارش پایگاه خبری رهرونیوز