- نویسنده : خبرنگار: الهام خلجی
-
- منبع خبر : به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز
https://rahronews.ir/?p=1277622
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار با مدیران عامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ایران و شرکت ملی حفاری ایران از تلاشها و خدمات مدیران و کارکنان صنعت نفت قدردانی کرد.
اهواز- به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز ، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در حاشیه پانزدهمین رزمایش بیتالمقدس در اهواز در دیدار و گفتوگو با مدیران عامل شرکت های ملی مناطق نفت خیز جنوب و ملی حفاری ایران اولویت بخشیدن به تولید از میدانهای مشترک، حفظ سرآمدی صنعت نفت در قیاس با کشورهای منطقه و روزآمدی فناوریها و تجهیزات مرتبط با تولید نفت و گاز را بسیار با اهمیت ارزیابی کرد.
تولید ۷۵ درصد نفت خام و ۱۶ درصد کل گاز کشور در شرکت مناطق نفت خیز جنوب
ابراهیم پیرامون، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ایران در این دیدار با تشریح فرآیند تولید از میدانهای نفتی کشور به سهم و نقش این شرکت در تولید نفت، گاز و مایعات گازی اشاره و بیان کرد: این شرکت با تولید ۷۵ درصد نفت خام و ۱۶ درصد کل گاز کشور، جایگاه نخست را در میان شرکتهای تابع شرکت ملی نفت ایران دارد.
وی افزود: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب افزون بر تأمین و ترانزیت نفت صادراتی کشور، نفت مورد نیاز پالایشگاهها و کل خوراک پتروشیمیهای مستقر در بندر امام خمینی (ره) را تأمین میکند.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ایران به ضرورت سرمایهگذاری در توسعه میدانهای نفت و گاز، استفاده از تازهترین فناوریهای مرتبط با ازدیاد برداشت از مخازن و نیاز روزافزون به عملیات حفاری توسعهای و تعمیری اشاره و تصریح کرد: استفاده از تازهترین روشهای ازدیاد برداشت، تسریع در توسعه میدانهای نفت و گاز با هدف تولید حداکثری و هدایت درآمدهای نفتی به سمت امور زیربنایی، منطقیترین راهبرد و نیاز اساسی کشور در زمان حال است.
۶۵ درصد از تجهیزات حفاری ساخت داخل است
مهران مکوندی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از مأموریتها، ظرفیتها و امکانات این شرکت گفت: با توجه به تحریمهای فزاینده و نگاه شرکت ملی حفاری به استفاده حداکثری از ظرفیتهای داخلی، هم اکنون حدود ۶۵ درصد تجهیزات و دستگاههای این شرکت، ساخت داخل است.
وی تکمیل ناوگان و بومیسازی ماشینآلات و تجهیزات راهبردی حفاری را مهمترین اولویت شرکت ملی حفاری ایران برشمرد و رفع محدودیتهای موجود را از طریق شرکتهای دانشبنیان و مهندسی معکوس امکانپذیر دانست.
Monday, 9 December , 2024