• نویسنده : زهره کریمی
  • مدیرکل امور عشایر استان خوزستان با اشاره به تلاش برای به حداقل رسیدن بازماندگان از تحصیل در مناطق عشایری، گفت: باید به مسئله تامین اعتبار برای سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان دختر عشایری توجه شود.

    اهواز-  به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز،  سید اسکندر موسوی‌زاده با اشاره به وضعیت تحصیل دانش‌آموزان عشایری در استان اظهار کرد: بیشترین مشکلات در حوزه تحصیل دانش‌آموزان عشایری مربوط به دختران است، زیرا معضلات فرهنگی در عشایر، نگاه والدین به تحصیل دختران و کوچ رو بودن آنها به ویژه در مقطع متوسطه اول و دوم منفی است.

    وی افزود: در بعضی مناطق به دلیل جمعیت پایین بعضی روستا‌ها امکان احداث و اخذ کد مدارس متوسطه اول و دوم وجود ندارد.

    مدیرکل امور عشایر استان خوزستان خاطرنشان کرد: در این راستا تلاش شده است تا با تجهیز و احداث مدارس شبانه‌روزی این دانش‌آموزان جذب شوند، اما اعتبارات اندک مدارس شبانه‌روزی و کمبود اعتبارات ایاب و ذهاب مانعی برای جذب دانش‌آموزان دختر عشایری است.

    موسوی‌زاده ادامه داد: به عنوان مثال دو سال پیش در اندیکا که بزرگترین منطقه عشایری کشور است تنها مرکز شبانه‌روزی دخترانه راه‌اندازی شد، اما در بحث ایاب و ذهاب مشکل دارند و اعتبارات و تجهیزات رفاهی و سلف سرویس ضعیف است.

    وی گفت: باید توجه شود که تمام مناطق عشایری از جمله دره کاید که جزو حوزه روستایی شهرستان دزفول محسوب می‌شود، تحت پوشش آموزش و پرورش نیست.

    مدیرکل امور عشایر خوزستان در خصوص وضعیت بازماندگی از تحصیل دانش‌آموزان عشایر افزود: به دلیل مهاجرت یا تحصیل این دانش‌آموزان نزد اقوام در شهرها، امکان رصد دقیق دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل برای این مدیریت امکان‌پذیر نیست.

      • منبع خبر : به‌ گزارش پایگاه خبری رهرونیوز