-
- منبع خبر : به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز
https://rahronews.ir/?p=1279124
پایگاه خبری رهرونیوز؛
رئیس اداره دامپزشکی شوشتر از مهر و موم یک مرکز پخت غذا در این شهرستان به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی دامپزشکی خبر داد.
خبرنگار: الهام خلجی- شوشتر، مرتضی مرادی سیدقاسمی با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان گفت: در خلال بازرسیهای انجام شده توسط کارشناسان بهداشتی این اداره یک واحد عرضه طبخ غذا بعلت عدم رعایت الزامات بهداشتی دامپزشکی با دستور دادستان شهرستان پلمب شد.
وی افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان بمنظور تضمین کیفیت بهداشتی و ارتقای سلامت غذایی شهروندان و گردشگران، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانها در قالب دو نوبت صبح و بعد از ظهر آغاز گردیده و تا پایان ماه مبارک و تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت.
مرادی سیدقاسمی از همه شهروندان و گردشگران خواست درصورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و مغایر با موازین بهداشتی، موضوع از طریق شماره تماسهای ۲۶- ۰۶۱۳۶۲۴۱۰۲۵ به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی کنند.
Tuesday, 18 March , 2025