• پایگاه خبری رهرونیوز؛

    رئیس اداره دامپزشکی شوشتر از مهر و موم یک مرکز پخت غذا در این شهرستان به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی دامپزشکی خبر داد.

    خبرنگار: الهام خلجی- شوشتر، مرتضی مرادی سیدقاسمی با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان گفت: در خلال بازرسی‌های انجام شده توسط کارشناسان بهداشتی این اداره یک واحد عرضه طبخ غذا بعلت عدم رعایت الزامات بهداشتی دامپزشکی با دستور دادستان شهرستان پلمب شد.

    وی افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان بمنظور تضمین کیفیت بهداشتی و ارتقای سلامت غذایی شهروندان و گردشگران، طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی و رستوران‌ها در قالب دو نوبت صبح و بعد از ظهر آغاز گردیده و تا پایان ماه مبارک و تعطیلات نوروزی ادامه خواهد داشت.

    مرادی سیدقاسمی از همه شهروندان و گردشگران خواست درصورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک و مغایر با موازین بهداشتی، موضوع از طریق شماره تماس‌های ۲۶- ۰۶۱۳۶۲۴۱۰۲۵ به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع رسانی کنند.

      • منبع خبر : به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز