• نویسنده : خبرنگار: الهام خلجی
  • این تولیده کننده ساخت داخل با اشاره به کارایی این محصول؛ تصریح کرد: تلمبه‌های چندفازی سرچاهی از تجهیزات مهم در فرآیند تولید و استخراج نفت از چاه‌های کم فشار است که به‌کارگیری آنها در چاه‌های تولیدی نفت که دچار افت فشار جریانی سرچاهی می‌شوند، تاثیر مهمی بر استمرار و نگهداشت تولید نفت کشور دارد.

    به‌ گزارش پایگاه خبری رهرونیوز؛ حیدری؛ مدیرعامل شرکت اکسین گاز پمپ  با بیان اینکه این شرکت، یک شرکت نوپا دانش‌بنیان است؛ اظهار کرد: شرکت اکسین گاز پمپ انتقال تکنولوژی از آلمان به ایران را به کمک وزارت نفت و شرکت توسعه پتروایران که به عنوان پدر معنوی ما به شمار می رود را انجام داده است.

    وی در خصوص محصول تولیدی این شرکت گفت: تلمبه های چند فازی سر چاهی، یک محصول بسیار خاص است. وزارت نفت اولویت تولید و بومی سازی را به ۱۰ قلم از اقلام مورد نیاز صنعت نفت داده است. این محصول جزو ۱۰ قلم اصلی وزارت نفت، که بسیار مورد استفاده در صنعت نفت است.

    این تولیده کننده ساخت داخل با اشاره به کارایی این محصول؛ تصریح کرد:تلمبه‌های چندفازی سرچاهی از تجهیزات مهم در فرآیند تولید و استخراج نفت از چاه‌های کم فشار است که به‌کارگیری آنها در چاه‌های تولیدی نفت که دچار افت فشار جریانی سرچاهی می‌شوند، تاثیر مهمی بر استمرار و نگهداشت تولید نفت کشور دارد.

    حیدری اذعان کرد: تاکنون محصولات که به این منظور وارد ایران شدند همه از طریق یک شرکت آلمانی بوده که مسئولیت آن نیز به عهده خودم در آلمان بود. ۴ شرکت دیگر نیز این محصول را در دنیا می سازند و شرکت اکسین گاز پمپ به عنوان پنجمین شرکت دنیا به واسطه انتقال تکنولوژی از آلمان به ایران به عنوان سازنده شناخته شده است که هر پنج شرکت در لیست وزارت نفت نیز هستند.
    وی با بیان اینکه شرکت در اهواز مستقر است و مسئولیت اجرایی با شرکت توسعه پترو ایران است؛ بیان کرد: شرکت مناطق نفتخیز جنوب تاکنون همکاری بسیار خوبی با ما داشته است و شرایط تست میدانی را فراهم نموده است و حمایت بسیار خوبی از تولیدات بومی با کیفیت را داشته است.

    وی با اعلام اینکه این محصول بسیار مورد رضایت وزارت نفت و شرکت مناطق نفتخیز  قرار دارد؛ ادامه داد: دو سال قبل طی قراردادی با شرکت مناطق نفتخیز یک تست میدانی از این محصول انجام شد و چاه شماره ۲۱۲ که به اصطلاح یک چاه مرده بود به کمک این محصول دوباره زنده و روزی ۱۳۰۰ بشکه نفت و تولید می کند.

    این نماینده از شرکت توسعه پتروایران نیز با ابراز خرسندی از حمایت‌ها و تلاش‌های شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب برای بومی‌سازی این تجهیز کاربردی، اظهار داشت: اگر حمایت مناطق نفت‌خیز جنوب از سازندگان و شرکت‌های داخلی نبود، این دستاورد محقق نمی‌شد، امیدواریم الگویی برای دیگر شرکت‌ها باشد.

      • منبع خبر : تابا