- نویسنده : خبرنگار: الهام خلجی
-
- منبع خبر : به گزارش تابا
https://rahronews.ir/?p=1264481
به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز؛ ،علیرضا دانشی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در نشست خبری با رسانهها در نمایشگاه تخصصی صنعت نفت اهواز در پاسخ به خبرنگار تابا در خصوص آخرین وضعیت طرح توسعه ۲۸ مخزن گفت: پیشرفت فیزیکی طرح توسعه ۲۸ مخزن نفتی پیش از فعالیت دولت سیزدهم ۱۷ درصد بوده است که با اقدامات و اصلاحات صورت گرفته در ساختار اجرایی این طرح، پیشرفت فیزیکی با شتاب بیشتری در حال انجام است.
وی با اعلام اینکه طرح توسعه مخازن نفتی از پروژههایی بود که حرکت اولیه آن در شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب شکل گرفت اما روند اجرایی آن تا پیش از شروع به کار دولت سیزدهم با اشکالاتی همراه بود؛ اذعان کرد: اشکالات پیش آمده در نحوه واگذاری پروژههای مربوط به توسعه مخازن ناشی از نحوه مدیریت در دولت قبل بود که همزمان با آغاز به کار تیم مدیریتی جدید در وزارت نفت، روند اصلاح ساختار اجرای این طرح مورد بازنگری قرار گرفت.
دانشی با تاکید بر اینکه روش تامین مالی برای اجرای پروژه به شکل استقراض از نقاط ضعف طرح توسعه ۲۸ مخزن نفتی در دولت قبل بود گفت: با تغییراتی صورت گرفته، اعمال مدیریت جداگانه در اجرای این طرح منتفی شد و بر اساس شیوهنامههای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، “مدیریت مهندسی ساختمان” به عنوان متولی فعالیت های رو زمینی، و “مدیریت فنی” به عنوان متولی فعالیت های زیرزمینی، روند اجرای امور را بر عهده گرفتند.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با تاکید بر اینکه قراردادهای مربوط به نحوه واگذاری پروژه ها به پیمانکار از جمله مواردی است که باعث تاخیر در پیشرفت طرح ۲۸ مخزن نفتی شد افزود: بر اساس چشم انداز تعریف شده باید در طول ۲ سال تعداد ۲۸۰ حلقه چاه برای توسعه مخازن حفر میشد که متاسفانه چنین فرآیندی انجام نشد و در نهایت فقط تعهداتی برای صنعت نفت به وجود آورد.
کالاهای تولیدی باید مزیت خروج از مرزها را داشته باشد
وی با اشاره به قراردادی مطرح شده با کشور روسیه گفت:عنوان کرد: اعتقاد دولت فعلی ارتباطات برون مرزی است که در این خصوص توافقاتی در زمینه انتقال برخی تکنولوژیها صورت گرفته و در خصوص توسعه میدان شادگان نیز صحبت هایی انجام شده است.
این مقام عالی در شرکت نفت اظهار کرد: سازندگان صنعت نفت باید وارد عرصه مزیت سازی کالا شوند، کالای تولیدی ما باید مزیت خروج از مرزها را داشته باشد، به منظور تحقق این امر باید با برنامه ریزی به یک جنگ اقتصادی برویم.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با اشاره به توانمندی شرکتهای سازنده تجهیزات صنعت نفت افزود: بعضی از این شرکتها رشد فزایندهای داشتهاند و در سطح بینالمللی مطرحاند و شرکتهایی که بتوانند در کنار صنعت نفت فعالیت کنند استقبال خواهند شد.
با اشاره به وضعیت تولید این شرکت گفت: این آمادگی را داریم که در صورت فراهم شدن شرایط تولید را افزایش دهیم.
وی با اشاره به فعالیتهای این شرکت در حوزه مسئولیتهای اجتماعی بیان داشت: مباحث HSE و زیست محیطی سرلوحه این مجموعه قرار دارد. ما باید به دنبال این باشیم تا طرحی نو در این صنعت پیاده سازی کنیم. در این زمان این صنعت شایسته انقلاب اسلامی نیست، البته منکر تلاش فعالان این عرصه نیستیم اما باید در این خصوص نقشههای راه را تغییر دهیم.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در این زمینه به قرارداد جدید با پتروشیمی برای جمعآوری گازهای همراه اشاره کرد که روز گذشته به امضا رسید.
وی تصریح کرد: صنعت نفت باید نسبت به مسئولیتهای اجتماعی خود حساسیت بیشتری به خرج دهد و بدون شک نگاه ما متفاوت تر از گذشته خواهد بود. خواسته های فعلی از این صنعت بسیار نا مشخص است و ما به دنبال این هستیم تا با ارتباط با سازمان برنامهریزی و بودجه استان خواسته های موجود در این زمان را مشخص و در پروژه های معین هزینه کنیم.
دانشی در خصوص پرداخت حق آلایندگی در استان گفت: در این زمینه به شهرداری ها پرداخت هایی انجام شده است مابقی آن را نیز پرداخت خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه باید با فرهنگ شغل های فصلی آشتی کنیم، در خصوص استخدام نیرو در این مجموعه عنوان کرد: آمار های ارائه شده در این خصوص اشتباه است. اکثر شرکت های فعال در این حوزه نیروهای مورد نیاز خود را در اختیار دارند، ما باید به سمتی برویم که نیروهای فنی را وارد سیستم کنیم و در سال آینده استخدام هایی رسمی داشته باشیم
Saturday, 23 November , 2024