• به گزارش رهرو نیوز ، مسعود صدری در نشست خبری مدیران دستگاه های استانی تابع وزارت امور اقتصادی و دارایی با اصحاب رسانه به مناسبت هفته دولت که امروز در محل اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان خوزستان برگزار شد؛ با بیان اینکه شناسایی و ثبت دارایی های منقول وغیرمنقول دولت توسط دستگاه های اجرایی در سامانه سادا در حال انجام است اظهار کرد:  از کل 305 هزار اموال دولت که توسط دستگاه های اجرایی کشور  در این سامانه ثبت شده؛ 20 هزار و 73 مورد مربوط به خوزستان است که در این بخش خوزستان رتبه نخست کشور را دارد.

    این مقام مسئول در ارتباط با الکترونیکی شدن خزانه داری عنوان کرد: صدور 4 هزار و 851 فقره چک پرداخت حقوق در سال 94 در خوزستان به صدور 10 فقره چک در سال 97 تاکنون کاهش یافته است.

    صدری با اشاره به اینکه در4 ماه نخست امسال 13 هزار و 910 میلیارد ریال در خوزستان از محل درآمدهای عمومی ایجاد به دست آمد، ادامه داد: 90 درصد این درآمد از محل درآمدهای مالیاتی، 4.5 درصد از محل درآمد نیروی انتظامی و یک درصد نیز از گمرک و مابقی نیز در 15 دستگاه اجرایی در استان خوزستان ریز شده است. همچنین سال گذشته هم  110 درصد درآمدهای عمومی تحقق یافت و کسری دستگاه های اجرایی نیز از این محل جبران شد.

    مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان بابیان بدهی خوزستان به دولت عنوان کرد: تا 13 مرداد ماه امسال میزان بدهی خوزستان به دولت 424 هزار 800 میلیارد ریال بوده و میزان مطالبات استان از دولت نیز 465 هزار و 420 میلیارد ریال است.

    فرهنگ سازی مالیاتی باعث جلوگیری از فرار مالیاتی می شود

    در ادامه این نشست نیزاحمد عطاری با اشاره به اینکه بیش از 70 درصد فعالیت های اقتصادی استان مربوط به شرکت نفت است اظهار کرد: اگر شرکت های وابسته به نفت در پرداخت مالیات همکاری لازم را داشته باشند؛ تاثیر زیادی در توسعه استان خوزستان دارد.

    معاون حساب رسی مالیاتی شهرستان های اداره کل امور مالیاتی خوزستان با اشاره به اینکه فرهنگ سازی پرداخت مالیات بوده اظهار کرد: این مهم نیز می تواند باعث جلوگیری از فرار مالیاتی شود.

    این مقام مسئول با اشاره به اینکه از رسانه درخواست همکاری برای آشنا هرچه بهتر مردم با مالیات عنوان کرد: اگر این اطلاع رسانی انجام شود فرار مالیاتی کاهش می یابد و در توسعه و پیشرفت استان بسیار تاثیر گذار است.

    رتبه 5 خوزستان به لحاظ تعداد کدهای معاملاتی در بین 22 تالار از آن خود کرد

    همچنین در ادامه نیز مدیر بورس منطقه ای خوزستان با اشاره به اینکه سه میلیون و 124 هزار نفر در خوزستان مشمول هستند اظهارکرد: وقتی سهام آزاد شود؛ می توانند با مراجعه به بازار سرمایه برای خرید و فروش سهامی که دولت در اختیار آنها قرار داده اقدام می کنند.

    نیلوفر بحریه در ارتباط سهام عدالت تصریح کرد: سیستم سجام یکی از جامع ترین سیستم های سرمایه گذاری است که به تازگی شروع به کار کرده، هر فردی قبل از مراجعه به بورس باید در بخش سپرده گذاری ثبت نام کند.

    این مقام مسئول در ادامه به  ارزش معاملات بورس منطقه ای این استان طی پنج ماه نخست امسال اشاره کرد و افزود: 2هزار و 505 میلیارد بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل 106 درصد افزایش داشته است.

    مدیر بورس منطقه ای خوزستان خاطرنشان کرد: حجم معاملات در همین 5 ماهه (تعداد سهم ها) 497 میلیون سهم بوده که نسبت به دوره مشابه 10 درصد افزایش داشت.

    این مقام مسئول با اشاره به اینکه از بین 22 تالار بورس کشور رتبه پنج را از نظر تعداد کدهای معاملاتی جدید داریم، اضافه کرد: در خوزستان 16 شرکت استانی برای بورس پذیرفته شدند که در بین 22 تالار جایگاه 6 را از آن خود کرده ایم.

    بحریه ارزش معاملات بورس منطقه ای خوزستان در سال گذشته 5 هزار و 399 میلیارد عنوان کرد و اظهار کرد: نسبت به سال ماقبل 31 درصد افزایش را بیان می کند.

    مدیر بورس منطقه ای خوزستان با اشاره به تعداد کدهای معاملاتی جدید که3 هزار و 398 مورداند، ادامه داد: نسبت به دوره مشابه 108 درصد افزایش داشته است. همچنین کدهای سهامداری سال گذشته 6 هزار و 941 مورد بوده که نسبت به سال ماقبل 69 درصد افزایش داشته است.

     

    انتهای پیام /*

    منبع خوزنا