- نویسنده : زهره کریمی
-
https://rahronews.ir/?p=5965
به گزارش خبرنگار رهرونیوز، وحید کیانی گفت: استانداری خوزستان، شهرداری اهواز و سازمان آب و برق خوزستان از حامیان این جشنواره هستند و همچنین دیگر نهادهای دولتی نیز جهت ارائه خدمات پیش قدم شدند که در برنامه های بعدی نیز از همکاری آنها استفاده می کنیم.
کیانی با اشاره به اینکه کانون پرورش فکری کودکان نوجوان اهواز سال ۱۳۴۶ افتتاح شد، اضافه کرد: پس از آن به نسبت سال های مختلف، تاسیس کانون را در سراسر استان خوزستان داشته ایم و کانون یک شرکت دولتی است که خدماتش را به کودکان و نوجوانان ۶ تا۱۷ سال ارائه می دهد.
این مقام مسئول در ارتباط با سیاست های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، عنوان کرد: یکی از سیاست های اصلی و اصیل کانون پرورش فکری تولید محتوای فرهنگی است و به همین دلیل از آثار تمام قصه گوهای برتر جشنواره، فیلم تولید می کنیم و حتی برای این کار از صداوسیمای استان جهت تصویربرداری از این ۳۰قصه گو و تهیه ی فیلم های ۱۰دقیقه ای دعوت به عمل آورده ایم تا در برنامه های تلویزیونی کودک پخش کنند.
کیانی در پاسخ سوال خبرنگار پایگاه خبری هنرقلم استان خوزستان در ارتباط با میزان مبلغ حق عضویت در کانون، بیان کرد: برای حق عضویت کودکان و نوجوانان سالانه مبلغ ناچیزی از آنان دریافت می شود که در مقابل هزینه های مراکز خصوصی بسیار هزینه کمی است؛ خدماتی که در کانون ارائه می شود بسیار بالاست؛ همچنین در مناطق حاشیه ای و محروم، عضویت ها به صورت رایگان انجام می شود و مبالغی نیز که در مناطق برخوردار دریافت می شود جهت افزایش امکانات و ابزارها برای خود کودکان و نوجوانان استفاده می شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان ادامه داد: کانون پرورش فکری ۳ماموریت کلان از جمله انجام فعالیت ها با پیوست فرهنگی و هنری، کانون های زبان ایران و حوزه اسباب بازی و سرگرمی است که هر سه مرتبط با کانون هستند، دارد و بنادر استان خوزستان، ۳مبدا اصلی ورود اسباب بازی به کشور هستند؛ هرچند معتقد هستیم که واردات اسباب بازی مشکل هویتی ما را حل نخواهد کرد و باید به سمت تولید اسباب بازی داخلی برویم تا بار فرهنگی داشته باشند اما صنعت اسباب بازی در داخل قابل مقایسه با خارج نیست.
کیانی افزود: از تمامی سرمایه گذارانی که می تواند در حوزه اسباب بازی فعالیت کنند دعوت می کنیم و تا جای که می توانیم آن های را مورد حمایت قرار می دهیم.
این مقام مسئول گفت: بیش از ۲۰هزار عضو کودک و نوجوان در سراسر استان وجود دارد که در کنار فعالیت های کتابخانه ای، برنامه های قصه گویی، قصه نویسی، نوشتن خلاق، آموزش تئاتر و انیمیشن را برای آنها داریم. همچنین به زودیی در حوزه موسیقی، بحث گروه های سرود را خواهیم داشت و در حوزه فناوری های نو با همکاری پارک علم و فناوری استان، برگزاری جشنواره ایده و عمل را در دستورکار خود داریم تا از ایده های کودکان و نوجوانان به عنوان ظرفیت های استان استفاده کنیم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان با اشاره به در بازدیدی که از شهرک طاهر داشتیم با وضعیت بغرنجی مواجه شدیم که تصمیم گرفتیم این منطقه و همچنین منطقه عین دو را نیز تحت پوشش فرهنگی خود قرار دهیم خاطرنشان کرد: توجه ما به حاشیه اهواز بیشتر از متن خواهد بود به علت اینکه امکانات فرهنگی و هنری در این مناطق کمتر است و سریز آسیب های اجتماعی از اینجا شروع می شود؛ همچنین کار جدیدی که انجام خواهیم داد اعزام قصه گویان این جشنواره به مناطق حاشیه ای و کم برخوردار و همچنین مدارس، برای پوشش دهی فرهنگی است و فردا نیز افتتاح کتابخانه روستای افشاری را داریم.
انتهای پیام/*
Friday, 22 November , 2024