• رهرو نیوز: مهندس قباد ناصری افزود : اسناد و مدارک و هرآنچه که بعنوان اطلاعات تلقی می شود بعنوان حیاتی ترین رگ و شریان سیستم اداری و اقتصادی کشور است که همه باید در حفظ آن کوشا باشیم .

    وی که در جلسه تخصصی حفاظت اسناد و مدارک و در جمع مدیران و روسای بخش های مختلف این شرکت سخن می گفت افزود : در جنگ رو در رو دشمن شناخته شده است ولی در جنگ های اطلاعاتی و اقتصادی چهره دشمن ناشناخته است بنابراین باید در استفاده از نرم افزارها و اپلیکیشن ها برای کامپیوترها و موبایل ها ، حساسیت بخرج داده و مواظب باشیم و بدانیم که این نرم افزار چیست و اجازه دسترسی اش به اطلاعات شخصی یا اداری مان  را ندهیم .

    پس از سخنان مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجدسلیمان ، معاون حفاظت فناوری اطلاعات و اسناد و مدارک سازمان حراست صنعت نفت طی سخنانی ضمن تأکید بر حفاظت از اطلاعات و اسناد اطلاعاتی و اداری اظهار داشت : حفاظت از اطلاعات و اسناد اداری بعد از افشاگری هایی که توسط سایت ویکی لیکس صورت گرفت بخوبی در جایگاه خودش قرار گرفته است .

    نورا… بهرامی افزود : با علم به اهمیت و جایگاه اطلاعات و اسناد اطلاعاتی و اداری باید بدنبال آن باشیم تا راه های نفوذ دشمن به این منابع مهم را از بین برده و او را ناکام بگذاریم چرا که دشمن مترصد لحظه ای غفلت از طرف ماست تا بتواند به اسناد و مدارک ما دسترسی پیدا کند .

    وی با اشاره به وجود ابزارهای مختلف جاسوسی و فناوری های نوین ارتباطی اظهار داشت : بیش از ۹۸ درصد  تلفن های همراه از امنیت کافی برای حفظ اطلاعات و اسناد برخوردار نیستند .

    بهرامی ادامه داد : در حوزه سایبر روزانه تهدیدهای بسیاری را شاهد هستیم بنابراین لازم است با توجه به وجود ابزارهای مختلف جاسوسی و فناوری های نوین ارتباطی ، در بکارگیری این فناوری ها با حساسیت و ظرافت بیشتری اقدام کنیم و راه نفوذ دشمن به اسناد و مدارک اداری مان که حکم اطلاعاتی ذی قیمت و با ارزش برای دشمن دارد را ببندیم و او را ناکام بگذاریم .

    در ادامه این جلسه ، راه های مختلف جاسوسی و نفوذ عوامل خارجی به اسناد و مدارک سازمان ها از طریق تکنوولوژی های جدید و راه های مقابله با آنها برای افراد حاضر در این جلسه بیان و تشریح گردید .

     

    انتهای پیام/*