-
https://rahronews.ir/?p=7947
به گزارش رهرو نیوز ، حجت الاسلام سید شهاب الدین طباطبایی، در دیدار با مدیرکل کمیته امداد خوزستان، اظهار کرد: در حوزه هنری، ظرفیت های عظیمی فرهنگی و هنری وجود دارد که می تواند در جهت تقویت اعتقادات و بنیان های فکری مردم در حوزه خیر و انفاق از زبان هنر بسیار تاثیرگذار باشد.
رئیس حوزه هنری خوزستان، با بیان اینکه می توان از ظرفیت هنرمندان برای کمک به حوزه خیرین استفاده کرد و به نوعی در این بخش سهیم باشیم، افزود: در حوزه هنری ظرفیت های خوبی در حوزه فیلمسازی وجود دارد و کارگردانان ما در کشور متعددی را در حوزه فیلم کوتاه کسب کردند که می توان از این ظرفیت در جهت معرفی کمیته امداد و ترغیب مردم به کمک به نیازمندان استفاده کرد.
وی اضافه کرد: از دیگر ظرفیت های حوزه هنری، بحث آموزش است که می توان از این پتانسیل در جهت آموزش و توانمندسازی مددجویان در رشته های هنری مختلف همچون طراحی، نگارگری، گرافیک، خوشنویسی، بازیگری و … استفاده کرد؛ این اقدام در کسب و کار مدجویان تاثیرگذار خواهد بود.
حجت الاسلام طباطبایی، با اشاره به اینکه با این آموزش ها می توانیم هنرمند طراز انقلابی تربیت کنیم، اظهار داشت: حوزه هنری و کمیته امداد هر دو نهادی انقلابی و تحت نظر مقام معظم رهبری فعالیت می کنند و می توانیم با تربیت هنرمندان طراز انقلابی در بحث اقتصاد هنر کار کنیم، در کشور ما اقتصاد هنر نوپاست و باید تقویت شود.
وی تصریح کرد: علاوه بر این ها ما ظرفیت های فرهنگی عظیمی همچون سینماها را داریم، فرهنگ سینما بسیار تاثیرگذار است و می توان از قاب رسانه فرهنگ انقلابی و ارزشی را به جوامع مختلف معرفی کنیم همچنین می توانیم در این فضا در ایام مختلف، فیلم های ارزشی، انقلابی و متعهد را برای مددجویان به نمایش بگذاریم.
وی ابراز امیدواری کرد بتوانیم سهم کوچکی در جهت کمک به مددجویان کمیته امداد داشته باشیم و بیان کرد: فضای استان خوزستان بسیار حساس و با ملاحظات مرزی و قومی و … همراه است اما در نقطه مقابل همبستگی و وحدت عمیقی میان اقوام مختلف وجود دارد که می توان از این ظرفیت در حوزه فرهنگی و جهت تقویت بنیان های اعتقادی و تقابل با آسیب ها بهره مند شد.
مهمترین برنامه کمیته امداد، توانمندسازی خانواده ها در حوزه های مختلف است
«مرتضی موصلی»، هم در این اظهار کرد: کمیته امداد، ۱۴ اسفند ۱۳۵۷ به دستور امام راحل (ره) تاسیس شد و در مدت ۴۰ سال فعالیت، توانستیم با بهره گیری از هدایت های امام (ره) و مقام معظم رهبری، در مسیر انقلاب و نظام گام برداریم و خدماتی را به اقشار ضعیف جامعه ارائه دهیم.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان، مهمترین سرمایه کمیته امداد را حمایت های مردم عنوان کرد و افزود: با همکاری مردم و عنایت دولت های مختلف توانستیم به بخشی از اهداف، وظایف و رسالت های خود در راستای کمک به نیازمندان جامه عمل بپوشانیم.
وی با اشاره به اینکه مجموعه امداد خوزستان تلاش کرده پدیده فقر را در سطح کلان استان مدیریت کند، اظهار داشت: بالغ بر ۴۰ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان هستند که ۶۰ درصد آنها را زنان سرپرست خانوار تشکیل می دهند.
موصلی، مهمترین برنامه کمیته امداد را بحث توانمندی خانواده ها در حوزه های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دانست و با بیان اینکه در این راستا برنامه های مختلفی انجام شده، اضافه کرد: بخش دیگر فعالیت های ما در ارتباط با مردم به عنوان سرمایه های اصلی جامعه ما هستند.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰ هزار نفر به نوعی با کمیته امداد درارتباط هستند که شامل حامیان ایتان و محسنین، مودیان زکات، صدقات، اکرام، جشن های نیکوکاری و عاطفه ها و … هستند، تصریح کرد: خوشبختانه توانستیم از ظرفیت مردمی به خوبی بهره مند شویم.
مدیرکل کمیته امداد خوزستان، با بیان اینکه امسال ۲۳ میلیارد تومان در بحث زکات و بیش از پنج میلیارد تومان از طریق کمک های مردم در بحث اکرام و محسنین جمع آوری شده است، عنوان کرد: با وجود شرایط اقتصادی کشور، کمک های مردمی به نیازمندان نه تنها کاهش نداشته بلکه شاهد افزایش این کمک ها بوده ایم.
وی با اشاره به اینکه تلاش ما این است که بتوانیم در جهت توسعه فرهنگ انفاق و نیکوکاری و گسترش سنت های حسنه گام برداریم، یاد آور شد: این امر می تواند به بهره وری شاخص های عدالت اجتماعی کمک کند و حوزه هنری این ظرفیت را دارد که با کمک جامعه هنرمندی در جهت تحقق اهداف و رسالت های مجموعه کمیته امداد فعالیت های شایسته ای انجام دهد.
انتهای پیام/*
Sunday, 24 November , 2024