- نویسنده : خبرنگار: الهام خلجی
-
- منبع خبر : به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز
https://rahronews.ir/?p=1266572
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر گزارش فعالیت بازرسین بهداشت محیط در طرح سلامت ماه مبارک رمضان ۱۴۰۱ تا امروز ۴ اردیبهشت را خبر داد.
خبرنگار: الهام خلجی- شوشتر، مهندس جلال ملتجی گفت: طرح بسیج سلامت ماه مبارک رمضان با اولویت نظارت بر مراکز تولید وعرضه شیرینی سنتی زولبیا بامیه، آش و حلیم فروشی، مساجد و مراکز مرتبط با دستورالعمل کشوری مدیریت سلامت محیط درایام رمضان از ۱۴ فروردین ماه سال ۱۴۰۱ آغاز و تا پایان ماه رمضان سال جاری ادامه خواهد داشت.
معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر افزود: این برنامه باحضور فعال بازرسین بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب و مواد غذایی در ساعت های اداری، غیر اداری و حتی روزهای تعطیل از ۸ صبح الی۲۰ شب انجام شده است.
وی عنوان کرد: طی این برنامه ۷۹۱ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفت.
مهندس ملتجی تصریح کرد: ازاین تعداد بازرسی، ۱۶ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی، ۵ مورد پلمب و همچنین مقدار۴۹۷ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، کشف و معدوم گردید.
این مسئول در پایان یادآور شد: تعداد یکهزار و ۶۸ مورد کلرسنجی از آب شرب و ۳۹۳ مورد سنجش پرتابل جهت کنترل کیفی مواد غذایی توسط کارشناسان در هنگام بازرسی ها انجام شده است.
Monday, 25 November , 2024