پرینت شناسه خبر : 1269840 | تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۸ | ارسال توسط :
مدیر آموزش بهره برداران و انتقال یافته های تحقیقاتی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی:

نخستین کارخانه کرک زدایی پنبه شرق کشور در کاشمر راه‌اندازی شد/ با مدیریت جدید شرکت کشاورزی آستان قدس رضوی، شاهد موفقیت‌های چشم‌گیری خواهیم بود


نخستین کارخانه کرک زدایی پنبه شرق کشور در کاشمر راه‌اندازی شد/ با مدیریت جدید شرکت کشاورزی آستان قدس رضوی، شاهد موفقیت‌های چشم‌گیری خواهیم بود
  • مدیر آموزش بهره برداران و انتقال یافته های تحقیقاتی جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: با راه‌اندازی کارخانه کرک‌ زدایی بذر پنبه کاشمر که تنها کارخانه شرق کشور است با مدیریت جدید شرکت کشاورزی آستان قدس رضوی شاهد موفقیت‌های چشم‌گیری خواهیم بود.

    به گزارش پایگاه خبری رهرونیوز و به نقل از ترشیز خوان؛ امروز مراسم راه اندازی تنها کارخانه کرک‌ زدایی (لینترگیری) بذر پنبه شرق کشور با مدیریت جدید شرکت کشاورزی رضوی و با حضور مسئولین استانی و اصحاب رسانه در شهرستان کاشمر برگزار شد.

    در این مراسم محمدرضا رمضانی مقدم بیان داشت: پنبه باید در تناوب زراعی قرار بگیرد و کشاورزان هم به این نتیجه رسیدند.

    مدیر آموزش بهره برداران و انتقال یافته های تحقیقاتی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: خوشبختانه ما به همت کشاورزان توانستیم پنبه را حفظ کنیم و از این حیث فوق العاده حائز اهمیت است.

    رمضانی مقدم گفت: ۷۰ نوع فرآورده مختلف به پنبه وابسته است که ۱۵ درصد ارزش افزوده دارد و حوزه کشاورزی هیچ محصولی مانند پنبه نداریم که به این تعداد بتوان فرآورده به دست آورد.

    وی با بیان اینکه امروز روز بذر است اظهار کرد: پنبه محصولی صنعتی است و فرآیند تولید بذر متفاوتی دارد که باید این فرآیند در تولید رعایت شود.

    مدیر آموزش بهره برداران و انتقال یافته های تحقیقاتی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان داشت: در تولید بذر پنبه اتفاقات خوبی باید بیفتد. ابتدا باید از پنبه تخم را جدا کنیم و بعد مابقی مراحل را برویم و  کرک زدایی کنیم.

    وی با تأکید به اینکه باید صنعت بذر پویا هم داشته باشیم اظهار کرد: در اغلب محصولات کشاورزی در مبحث ژنتیکی از دنیا جلوتر هستیم و با توجه به آزمایشات انجام شده،ارقام مطلوبی در کیفیت ژنتیک داریم.

    رمضانی مقدم ابراز کرد: ما با خلع فن آوری مواجه هستیم و نمی توانیم این ژنتیک را مسلح کنیم بویژه که تولید پنبه ما در مسیر آب و خاک شور قرار گرفته است.

    وی بیان کرد: با مسلح کردن ژنتیک و پوشش دهی بذر در آب و خاک شور ارتقاء خوبی در عملکرد بذر اتفاق خواهد افتاد.

    مدیر آموزش بهره برداران و انتقال یافته های تحقیقاتی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به راه اندازی کارخانه کرک‌ زدایی (لینترگیری) بذر پنبه کاشمر یادآور شد: این کارخانه تنها کارخانه شرق کشور است که چرخه ارتقاء کمیت و کیفیت پنبه را پوشش می‌دهد و قطعا با مدیریت جدید شرکت کشاورزی آستان قدس رضوی شاهد موفقیت‌های چشم‌گیری خواهیم بود.

    انتهای پیام/

برچسب ها
مطالب مشابه
پیام تبریک شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر جنت مکان به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی
مدیر امور مالی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون خبر داد اجرای بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان پروژه به همت کارکنان نفت و گاز مارون
به مناسبت میلاد حضرت فاطمه معصومه (س)؛ جشن بانوی کرامت ویژه بانوان شاغل گروه فولاد خوزستان برگزار شد
راه‌های افزایش تعامل صنعت برق و نیشکر بررسی شد؛ همکاری صنعت برق و نیشکر برای پایداری شبکه برق خوزستان/افزایش ۱۰۰ مگاواتی تولید برق در صنعت نیشکر
طی پیامی؛ شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر جنت مکان شهادت جانباز سرافراز حاج سید ناصر ربیع زاده را تسلیت گفتند
به منظور ارائه آب با کیفیت بهتر به بیش از ۸ هزار نفر از مردم شعیبیه و دهستان شهید مدرس انجام شد؛ لایروبی مخازن ذخیره آب در روستاهای شعیبیه و دهستان شهید مدرس شوشتر
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در پایگاه خبری رهرونیوز منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.